مقاله اثر دما و پتانسیل آب (خشکی) بر جوانه زنی بذر گیاه دارویی سیاه دانه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر دما و پتانسیل آب (خشکی) بر جوانه زنی بذر گیاه دارویی سیاه دانه دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر دما و پتانسیل آب (خشکی) بر جوانه زنی بذر گیاه دارویی سیاه دانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر دما و پتانسیل آب (خشکی) بر جوانه زنی بذر گیاه دارویی سیاه دانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر دما و پتانسیل آب (خشکی) بر جوانه زنی بذر گیاه دارویی سیاه دانه :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
هدف از این پژوهش بررسی تأثیر دما و پتانسیل آب بر مؤلفه های جوانه زنی در سیاه دانه است. این تحقیق به صورت فاکتوریل و در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۴ تکرار اجرا گردید. تیمارهای دما در دو سطح ( ۲۰ °c و ۲۵ °c) و تیمارهای پتاسیل در ۵ سطح (شاهد، ۲-، ۴-، ۶-، ۸- بار) در نظر گرفته شدند. صفاتی که در این آزمایش مورد ارزیابی قرار گرفتند عبارتند از: طول ریشه چه و ساقه چه، وزن تر و وزن خشک ساقه چه و ریشه چه، درصد و سرعت جوانه زنی و شاخص ویگور. نتایج این تحقیق نشان داد که دما و پتانسیل آب بر طول ساقه چه و ریشه چه، وزن خشک ساقه چه و ریشه چه، درصد و سرعت جوانه زنی و شاخص ویگور تاثیر معنی داری دارد. با کاهش پتانسیل آب در هر دو سطح دما، درصد و سرعت جوانه زنی کاهش یافت. البته سرعت جوانه زنی در تنش خشکی نسیت به درصد جوانه زنی با آهنگ تندتری کاهش را نشان داد. بذرهای سیاهدانه در تیمار شاهد در دمای ۲۰ درجه سانتیگراد بیشترین سرعت جوانه زنی را داشتند. بالاترین وزن ریشه چه را تیمار شاهد و تیمار با پتانسیل ۲- bar در دمای ۲۰ درجه سانتیگراد از آن خود کردند. همچنین همه صفات مورد مطالعه در این آزمایش به دمای ۲۰ °c واکنش بهتری را نشان دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.