مقاله خصوصیات و کاربرد فیبرهای رژیمی غنی شده با استفاده از ضایعات صنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله خصوصیات و کاربرد فیبرهای رژیمی غنی شده با استفاده از ضایعات صنایع غذایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله خصوصیات و کاربرد فیبرهای رژیمی غنی شده با استفاده از ضایعات صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خصوصیات و کاربرد فیبرهای رژیمی غنی شده با استفاده از ضایعات صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله خصوصیات و کاربرد فیبرهای رژیمی غنی شده با استفاده از ضایعات صنایع غذایی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
ضایعات مشتق شده از فرایند مواد غذایی گیاهی همچون غلات، میوه جات و سبزیجات همچون آلگ ها، منابع فراوانی از فیبرهای رژیمی می باشند.فیبرهی غنی شده با ضایعات مواد غذایی به دلیل تعادل بهتر بین مقادیر فیبرهای محلول و نا محلول و همچنین به دلیل مقدار بیشتر آب آنها و ظرفیتبیشتر در جذب آب دارای کیفیت بالاتری می باشند و در واقع به عنوان فیبر های رژیمی شناخته می شوند. شیوع برخی از بیماری های همچونبیماری های قلبی در جوامع متمدن می تواند به دلیل مصرف کم فیبرهای رژیمی باشد. برخی از انواع فیبرهای رژیمی ممکن است در کاهش سرطانروده، کاهش سطح کلسترول سرم خون و جلوگیری از ازدیاد قندخون در بیماران دیابتی مفید باشند. علاوه بر این فیبرهای رژیمی می توانند باعثبهبود ویژگیهای فیزیکی و ساختاری آب، ظرفیت جذب روغن، ویسکوزیته، بافت، خصوصیات حسی و عمر نگهداری محصولات غذایی شوند. در این مطالعه ویژگی های کاربردی و روش های ارزیابی فیبر های رژیمی مطالعه شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.