مقاله ارزیابی ارقام گندم نان براساس شاخصهای تحمل به خشکی در شرایط دیم وآبیاری تکمیلی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی ارقام گندم نان براساس شاخصهای تحمل به خشکی در شرایط دیم وآبیاری تکمیلی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی ارقام گندم نان براساس شاخصهای تحمل به خشکی در شرایط دیم وآبیاری تکمیلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی ارقام گندم نان براساس شاخصهای تحمل به خشکی در شرایط دیم وآبیاری تکمیلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی ارقام گندم نان براساس شاخصهای تحمل به خشکی در شرایط دیم وآبیاری تکمیلی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
معرفی ارقام متحمل به خشکی از مهمترین راهکارهای سازگاری با خشکی و محدودیت تولید مواد غذایی ناشی از آن م یباشد و از سویی برای بازدهی بیشتر در اصلاح ارقام در مناطق خشک باید شاخصهایی را که در شناسایی پایداری ارقام در شرایط تنش موثرند شناخت. بدین منظور آزمایشی در سال زراعی ۹۲-۱۳۹۱ در معاونت تحقیقات کشاورزی دیم سرارود کرمانشاه با ارقام گندم سرداری، آذر- ۲ و ارقام تازه معرفی شده ریژاو و کریم در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در دو شرایط جداگانه(دیم و دیم با آبیاری تکمیلی) انجام گرفت. عملکرد و شاخصهای میانگین هندسی تولید ،(GMP)، حساسیت به تنش (SSI)، تحمل به تنش (STI) و میانگین تولید (MP) محاسبه گردید. براساس نتایج در شرایط دیم، رقم ریژاو با ۲۰۵۳ کیلوگرم در هکتار و در شرایط آبیاری تکمیلی رقم آذر- ۲ با ۲۵۱۳ کیلو گرم در هکتار بیشترین عملکرد را داشتند. و شاخصهای STI ، MP و GMP در مقایسه با SSI نتایج مشابه یکدیگر داشتند و از این نظر رقم ریژاو چون دارای STI بالا و میزان TOL پائین بود به عنوان رقم متحمل به خشکی شناخته شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.