مقاله ارزیابی ارتباط بین صفات مرتبط با کیفیت نانوایی در گندم نان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی ارتباط بین صفات مرتبط با کیفیت نانوایی در گندم نان دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی ارتباط بین صفات مرتبط با کیفیت نانوایی در گندم نان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی ارتباط بین صفات مرتبط با کیفیت نانوایی در گندم نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی ارتباط بین صفات مرتبط با کیفیت نانوایی در گندم نان :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
به دلیل اهمیت کیفیت نانوایی ۸۲ اینبرد لاین نو ترکیب حاصل از تلاقی روشن و سوپرهد به همراه دو والد در قالب طرح بلوک کامل تصادفی کشت شدند و صفات مرتبط با کیفیت نانوایی شامل وزن هکتولیتر و وزن هزاردانه و گلوتن خشک و مرطوب، پروتئین، ایندکس گلوتن، عدد فالینگ، خاکستر و رطوبت اندازه گیری شد. همانطور که انتظار میرفت نتایج نشان داد که همبستگی قوی بین گلوتن خشک و مرطوب و میزان پروتئین وجود داشت. ضرایب همبستگی ژنوتیپی بین گلوتن مرطوب و سایر صفات مؤثر به اثرات مستقیم و غیر مستقیم تفکیک شد. پروتئین دارای بیشترین اثر مستقیم (۰/۷۸۹) بر گلوتن مرطوب بوده و اثر غیر مستقیم آن از طریق تمامی صفات به جز وزن هزاردانه مثبت بوده است. نتایج تجزیه رگرسیون گام به گام نشان داد که میزان پروتیئن بهتنهایی ۶۴ % از کل تغییرات در میزان گلوتن مرطوب را توجیه کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.