مقاله سینتیک محتوای رطوبت سیب زمینی پیش تیمار شده با اولتراسوند و آنزیم بری طی سرخ کردن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله سینتیک محتوای رطوبت سیب زمینی پیش تیمار شده با اولتراسوند و آنزیم بری طی سرخ کردن دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله سینتیک محتوای رطوبت سیب زمینی پیش تیمار شده با اولتراسوند و آنزیم بری طی سرخ کردن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سینتیک محتوای رطوبت سیب زمینی پیش تیمار شده با اولتراسوند و آنزیم بری طی سرخ کردن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله سینتیک محتوای رطوبت سیب زمینی پیش تیمار شده با اولتراسوند و آنزیم بری طی سرخ کردن :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
هدف این تحقیق، بررسی تغییرات محتوای رطوبت قطعات سیبزمینی پیشتیمار شده با اولتراسوند تحت فرکانس ۰۴ کیلوهرتز به مدت ۲۰ و ۴۰ دقیقه و آنزیم بری شده در آب داغ با دمای ۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲ و ۴ دقیقه طی سرخکردن میباشد. نمونه ها با اندازه های ۱/۲×۱/۲×۴ سانتیمتر برش داده شدند و بعد از انجام پیش تیمارها در دماهای ۱۵۰، ۱۷۰ و ۱۹۰ درجه سانتیگراد به مدت ۹۰، ۱۸۰، ۲۷۰ و ۳۶۰ ثانیه سرخ شدند. کمترین محتوای رطوبت مربوط به نمونههای آنزیمبری شده به مدت ۲ دقیقه بود و بعد از آن به ترتیب نمونه های پیش تیمار شده با آنزیمبری به مدت ۴دقیقه، اولتراسوند به مدت ۲۰ دقیقه و اولتراسوند به مدت ۴۰ دقیقه مقادیر محتوای رطوبت بالاتری را نشان دادند. پیش تیمار اولتراسوند به عنوان یکروش امیدبخش در بهبود خصوصیات کمی و کیفی محصولات سرخشده، از جمله کاهش سریعتر محتوای رطوبت و کاهش زمان فرآیند می تواند درتحقیقات مدنظر قرار گیرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.