مقاله شیز و فزآورده های لبنی بعنوان غذاهای عملگز Milk and Dairy Products as Functional Foods


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شیز و فزآورده های لبنی بعنوان غذاهای عملگز Milk and Dairy Products as Functional Foods دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شیز و فزآورده های لبنی بعنوان غذاهای عملگز Milk and Dairy Products as Functional Foods  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شیز و فزآورده های لبنی بعنوان غذاهای عملگز Milk and Dairy Products as Functional Foods،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شیز و فزآورده های لبنی بعنوان غذاهای عملگز Milk and Dairy Products as Functional Foods :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
شیر به عنوان غذای کامل برای انسان شناخته شده است چرا که شامل اکثر مواد مغذی مهم می باشد. علاوه بر این، مشخص شده است که شیر منبع خوبی از بیوپپتیدها و دیگر ترکیبات فعال زیستی که جهت ایمنی بدن و مقابله با چندین بیماریست را داراست. مواد معدنی موجود در شیر منابع خوبی برای سلامت استخوان و عملکرد سلولهای بدن می باشند. ویتامین های متنوع از قبیل ویتامین A و D و (B(12 و دیگر ویتامین های ضروری جهت عملکرد فیزیولوژی بدن در شیر موجود می باشد. لینولئیک اسید مزودج طبیعی موجود در شیر به عنوان چربی مفید جهت سلامتی بدن انسان شناخته شده است. ترکیبات مختلف شیر جهت عملکرد تیروئید، ایمنی در مقابل اختلالات متابولیسمی، نقرس و دیگر نارسایی های مشابه مفید هستند. از طرف دیگر پری بیوتیک ها، پروبیوتیک ها، سیمبیوتیک ها، بیوپپتیدها و ترکیبات فعال زیستی همراه با منابع بی نظیر پروتئین (کازئین)، کربوهیدرات (لاکتوز) به عنوان داروهای ذخیره ی زنده برای مواقع ناگهانی در بدن انسان نگهداری می شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.