مقاله شیوهای نوین برای ارزیابی مقدار آکریل آمید موجود در نان جو با استفاده از رنگ سنجی افتراقی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شیوهای نوین برای ارزیابی مقدار آکریل آمید موجود در نان جو با استفاده از رنگ سنجی افتراقی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شیوهای نوین برای ارزیابی مقدار آکریل آمید موجود در نان جو با استفاده از رنگ سنجی افتراقی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شیوهای نوین برای ارزیابی مقدار آکریل آمید موجود در نان جو با استفاده از رنگ سنجی افتراقی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شیوهای نوین برای ارزیابی مقدار آکریل آمید موجود در نان جو با استفاده از رنگ سنجی افتراقی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
از ترکیب روش آنالیز PCA به همراه روش حداقل مربعات LS-SVM برای اندازه گیری مقدار آکریل آمید (AA) در نان جو استفاده می شود. در نهایت این روش با سایر مدلهای رنگسنجی دیگر نظیر CMYK, RGM و *L*a*b مقایه می گردد. نتایج حاصل از این تحقیق حاکی از آن بود که رنگسنجی افتراقی بهترین راهکار برای طبقه بندی نان جو حاوی مقادیر مختلف AA است. از مقایسه ۳ روش رنگسنجی فوق الذکر میتوان به این نتیجه رسید که رنگسنجی افتراقی با روش LS-SVM (با داشتن RMSE=29.08ng/g و R(2)=0.98) نسبت به روش RGB (با داشتن RMSE=26.08 ng/g, R(2)=0.98) و روش CMYK (با داشتن RMSE=17.99ng/g, R(2)=0.99) بسیار بهتر است، ولی نسبت به (RMSE=7.58ng/g, R(2)=1.00)*L*a*b هنوز در وضعیت پایینی قرار دارد. بنابراین، رنگ سنجی افتراقی میت واند به عنوان یک روش جدید در رنگ سنجی و تعیین ویژگیهای کیفی و ارزیابی آکریل آمید در نان جو به کار برده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.