مقاله طراحی نرم افزار محاسبه فاکتور پروتئین کلدال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله طراحی نرم افزار محاسبه فاکتور پروتئین کلدال دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طراحی نرم افزار محاسبه فاکتور پروتئین کلدال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی نرم افزار محاسبه فاکتور پروتئین کلدال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طراحی نرم افزار محاسبه فاکتور پروتئین کلدال :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
با پیدایش روشهای سریع و آسان به منظور اندازه گیری پروتئین مانند روشهای رنگ سنجی، روش کلدال نیز هنوز به عنوان روشی مورد تأئید و مرجع مورد استفاده قرار می گیرد. با توجه به اهمیت فاکتور تبدیل نیتروژن به پروتئین در تعیین کمی پروتئین به روش کلدال و همچنین زمان بر بودن و پیچیدگی نسبی محاسبه آن برای هر پروتئین، این نرم افزار بستر این امر را محیا می کند که پژوهشگران به راحتی با صرف زمانی بسیار کمتر بتوانند، میزان پروتئین را بطور دقیق تعیین نمایند. این برنامه کاربردی توسط نرم افزار برنامه نویسی Visual Basic 6.0 در ۴۵۰۰ خط برنامه نویسی، نوشته شد و تحت محیط ویندوز قابل استفاده می باشد. این نرم افزار به صورتی طراحی شده است که تنها با وارد کردن میلی گرم هر ۲۱ اسید آمینه حاصل از آنالیز کروماتوگرافی و یا تعداد هر اسید آمینه در نمونه پروتئین و یا حتی درصد آنها درجای مشخص شده، می تواند فاکتور پروتئین کلدال آن را با سرعت پردازش ۰/۰۰۱ ثانیه مشخص نماید. به منظور انجام محاسبه فاکتور پروتئین توسط این نرم افزار، پروفایل اسیدهای آمینه شش نوع پروتئین ژلاتین با منابع مختلف توسط کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا مشخص گردید و فاکتور پروتئین هر ژلاتین توسط نرم افزار محاسبه شد. فاکتور پروتئین کلدال برای شش نمونه ژلاتین با توجه به پروفایل اسیدهای آمینه آنها در کمتر از چند دقیقه صورت گرفت. نتایج حاکی از این بود که میانگین شش نمونه ژلاتین با منابع مختلف از قبیل استخوان گاو، استخوان گوسفند، پوست گاو، خوک، ماهی و کوسه برابر با عدد ۵/۳۵ است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.