مقاله طراحی و توسعه فرآورده های نانوایی فاقد گلوتن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله طراحی و توسعه فرآورده های نانوایی فاقد گلوتن دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طراحی و توسعه فرآورده های نانوایی فاقد گلوتن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی و توسعه فرآورده های نانوایی فاقد گلوتن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طراحی و توسعه فرآورده های نانوایی فاقد گلوتن :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
بیماری سلیاک یک انتروپاتی حساس به گلوتن می باشد که از طریق پاسخ سیستم ایمنی بدن به پروتئین ها در غلات معین مشخص می شود. این بیماری به التهاب روده کوچک و نهایتاً سودء جذب مواد مغذی و آسیب به مخاط روده منجر می شود. تنها درمان مؤثر برای بیماران مبتلا به سلیاک، حذف فراورده های حاوی گ لوتن در تمام طول زندگی است. بنابراین تقاضا برای فرا<رده های مذکور رو به افزایش است. بسیاری از فرآورده های فاقد گلوتن موجود در بازار، دارای کیفیت پائین ه ستند و خصوصیات حسی و رئولوژیکی ضعیفی را ارائه می نمایند. نقایص اصلی بسیاری از این فرآرده ها ناشی از حذف گلوتن به عنوان پروتئین ایجاد کننده ساختار و سهیم در خصوصیات بافتی می باشد. مشکلات فوق لذکر، چالش های تکنولوژیکی بزرگی را برای تکنولوژیست ها و تولید کنندگان فرآورده های غلات ایجاد کرده است و به تحقیقاتی جهت دستیابی به آلترناتیوهای مناسب برای گلوتن منجر گردیده است. هدف این مطالعه، مروری بر مراحل طراحی و توسعه فرآورده های نانوایی فاقد گلوتن، کاربرد آردهای مناسب و افزودنی هایی نظیر هیدروکلوئیدها و آنزیم ها و بررسی آثار آنها بر خصوصیات حسی و رئولوژیکی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.