مقاله عوامل مؤثر بر افزایش محتوای لینولئیک اسید کونژوگه (CLA) در محصولات لبنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله عوامل مؤثر بر افزایش محتوای لینولئیک اسید کونژوگه (CLA) در محصولات لبنی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله عوامل مؤثر بر افزایش محتوای لینولئیک اسید کونژوگه (CLA) در محصولات لبنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عوامل مؤثر بر افزایش محتوای لینولئیک اسید کونژوگه (CLA) در محصولات لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله عوامل مؤثر بر افزایش محتوای لینولئیک اسید کونژوگه (CLA) در محصولات لبنی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
لینولئیک اسید کونژوگه (CLA) یک اسید چرب سودمند می باشد و شناخت فاکتورهای مؤثر بر افزای تولید آن در مواد غذایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. جستجو در Science Direct،PubMed و Medline با استفاده از واژگان Microbial, Dairy products, Conjugated linoleic acid production صورت گرفت و ۲۷ مقاله منتشر شده در سالهای ۲۰۰۰ الی ۲۰۱۳ انتخاب شدند. یکی از مهمترین عوامل مؤثر بر تولید CLA، اثر استارتر می باشد. پروپیونی باکترها، بیفیدوباکترها و باکتری های اسید لاکتیک توان بالقوه ای در تولید CLA از لینولئیک اسید دارند. غلظت بهینه روغنن آفتابگردان برای تولید بیشترین میزان ۰/۲g/L,CLA می باشد. کاهش PH فرآیند تولید CLA را متوقف می کند. PH بالاتر از ۵/۵ برای تولید CLA مطلوب می باشد. همچنین با افزایش سن رسیدگی پنیر، تولید CLA در آن افزایش می یابد. بررسی عوامل ذکر شده می تواند روشهایی را جهت افزایش سطح CLA در محصولات غذایی در اختیار ما قرار دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.