مقاله اثر استفاده از سطوح مختلف عسل بر قابلیت جوجه درآوری و مرگ و میر جنینی در بلدرچین ژاپنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر استفاده از سطوح مختلف عسل بر قابلیت جوجه درآوری و مرگ و میر جنینی در بلدرچین ژاپنی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر استفاده از سطوح مختلف عسل بر قابلیت جوجه درآوری و مرگ و میر جنینی در بلدرچین ژاپنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر استفاده از سطوح مختلف عسل بر قابلیت جوجه درآوری و مرگ و میر جنینی در بلدرچین ژاپنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر استفاده از سطوح مختلف عسل بر قابلیت جوجه درآوری و مرگ و میر جنینی در بلدرچین ژاپنی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظور بررسی اثر غوطه ور سازی تخم بلدرچین ژاپنی در سطوح مختلف عسل بر قابلیت جوجه درآوری و میزان مرگ و میر جنینی طی انکوباسیون تعداد ۱۲۰ عدد تخم بلدرچین ژاپنی به ۴ تیمار (۱ تیمار شاهد و ۳ تیمار غوطه ور شده در محلول های حاوی ۵، ۱۰ و ۱۵ درصد عسل) که هر تیمار دارای ۳ تکرار مشتمل بر ۱۰ عدد تخم بلدرچین بود، تقسیم گردید. نتایج نشان داد که تیمار محلول ۱۰ درصد عسل باعث افزایش معنی دار (P<0.05) قابلیت جوجه درآوری در تخم بلدرچین شده و همچنین همه تیمارهای اعمال شده باعث کاهش معنی دار (P<0.01) تلفات جنینی در دوره ۸ تا ۱۴ روزگی انکوباسیون شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.