مقاله تولید آب انگور قرمز ارگانیک پروبیوتیک با استفاده از باکتری لاکتوباسیلوس کازئی ۴۳۱


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید آب انگور قرمز ارگانیک پروبیوتیک با استفاده از باکتری لاکتوباسیلوس کازئی ۴۳۱ دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید آب انگور قرمز ارگانیک پروبیوتیک با استفاده از باکتری لاکتوباسیلوس کازئی ۴۳۱  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید آب انگور قرمز ارگانیک پروبیوتیک با استفاده از باکتری لاکتوباسیلوس کازئی ۴۳۱،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید آب انگور قرمز ارگانیک پروبیوتیک با استفاده از باکتری لاکتوباسیلوس کازئی ۴۳۱ :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
برای تولید آب انگور قرمز ارگانیک از کنسانتره آب انگور قرمز ارگانیک با بریکس ۶۵ استفاده شد که تا بریکس ۱۵ با استفاده از آب مقطر رقیق شده و سپس بعد از پاستوریزه به آن، باکتری لاکتوباسیلوس کازئی به میزان (۸)۱۰ باکتری در هر میلی لیتر تلقیح و پس از طی ۷۲ ساعت تخمیر در دمای ۳۲ درجه سانتیگراد، نمونه ها به مدت ۴ هفته در دمای ۴ درجه سانتی گراد نگهداری شدند. میزان بقاء باکتری در طول این مدت به روش کشت صفحه ای استاندارد در محیط کشت دمن-رگوزا- شارپ بررسی گردید. نتایج این مطالعه نشان داد که باکتری پروبیوتیک مورد استفاده در طول نگهداری ۴ هفته بقاء لازم را در آب انگور ارگانیک را داشت به طوری که بعد از چهار هفته (۲×۱۰(۶ باتری در هر میلی لیتر گزارش گردید. نتایج حاکی از آن است که می توان از آب انگور قرمز ارگانیک در تولید آب انگور قرمز ارگانی پروبیوتیک توسط تخمیر اسید لاکتیکی لاکتوباسیلوس کازئی استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.