مقاله اثرات آللوپاتیک عصاره آبی پوست سبز میوه گردو بر شاخصهای جوانه زنی و رشد گیاهچه لوبیا قرمز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات آللوپاتیک عصاره آبی پوست سبز میوه گردو بر شاخصهای جوانه زنی و رشد گیاهچه لوبیا قرمز دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات آللوپاتیک عصاره آبی پوست سبز میوه گردو بر شاخصهای جوانه زنی و رشد گیاهچه لوبیا قرمز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات آللوپاتیک عصاره آبی پوست سبز میوه گردو بر شاخصهای جوانه زنی و رشد گیاهچه لوبیا قرمز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات آللوپاتیک عصاره آبی پوست سبز میوه گردو بر شاخصهای جوانه زنی و رشد گیاهچه لوبیا قرمز :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور بررسی تاثیر آللوپاتیک عصاره آبی پوست سبز میوه گردو بر خصوصیات جوانه زنی لوبیا تحقیقی بصورت طرح کامل تصادفی با چهار تکرار در دانشگاه شهرکرد انجام شد. در این آزمایش اثر غلظتهای مختلف عصاره آبی پوست سبز میوه گردو شامل ۱۲/۵، ۲۵، ۵۰ و ۱۰۰ درصد و یک تیمار بعنوان شاهد، روی خصوصیات جوانه زنی لوبیا بررسی شد. افزایش غلظت عصاره آبی پوست سبز میوه گردو بطور معنیداری باعث کاهش طول ریشه چه و ساقه چه، وزن خشک ریشه چه و ساقه چه، درصد جوانه زنیوسرعت جوانه زنی شد. زمان رسیدن به ۵۰ درصد جوانه زنی و میانگین زمان جوانه زنی نیز با افزایش غلظت افزایش یافت. بیشترین اثر بازدارندگی عصاره آبی پوست سبز میوه گردو مربوط به تیمار عصاره با غلظت ۱۰۰ و ۵۰ درصد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.