مقاله اثرات آللوپاتیک عصاره آبی پوست سبز میوه گردو بر برخی صفات فیزیولوژیک لوبیا قرمز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات آللوپاتیک عصاره آبی پوست سبز میوه گردو بر برخی صفات فیزیولوژیک لوبیا قرمز دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات آللوپاتیک عصاره آبی پوست سبز میوه گردو بر برخی صفات فیزیولوژیک لوبیا قرمز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات آللوپاتیک عصاره آبی پوست سبز میوه گردو بر برخی صفات فیزیولوژیک لوبیا قرمز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات آللوپاتیک عصاره آبی پوست سبز میوه گردو بر برخی صفات فیزیولوژیک لوبیا قرمز :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظور بررسی اثرات آللوپاتی عصاره آبی پوست سبز میوه گردو بر صفات فیزیولوژیک لوبیا قرمز، آزمایشی بصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با سه تکرار در گلخانه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه شهرکرد انجام شد. تیمارها شامل غلظتهای ۱۲/۵، ۲۵، ۵۰، ۱۰۰ درصد عصاره آبی پوست سبز میوه گردو و آب مقطر بعنوان شاهد بودند. وهمچنین ۳ روش مصرف عصاره شامل خاک کاربرد زمان کاشت، محلولپاشی و خاک کاربرد در زمان ۴ برگی لوبیا انجام شد. نتایج نشان داد که عصاره آبی پوست سبز میوه گردو دارای اثر آللوپاتیک میباشد. آنالیز داده ها نشان داد که با افزایش غلظت عصاره، مقدارکلروفیل a کاهش یافت. به طوریکه در تیمار شاهد و ۱۲/۵ درصد عصاره بیشترین و در تیمار غلظت ۱۰۰ درصد در زمان کاشت کمترین مقدار مشاهده شد. تیمار غلظت ۵۰ و ۱۰۰ درصد عصاره به روش محلولپاشی و خاک کاربرد زمان ۴ برگی کمترین میزان کلروفیل b را دارا بودند. کمترین میزان کارتنوئید مربوط به غلظت عصاره ۱۰۰ درصد در مرحله چهار برگی بود. میزان پروتئین برگ تحت تاثیر غلظت عصاره و نحوه مصرف قرار گرفت و نسبت به تیمار شاهد کاهش چشمگیری داشت و تیمار ۱۰۰ درصد غلظت عصاره و نحوه مصرف در مرحله ۴ برگی کمترین میزان پروتئین وتیمار شاهد دارای بیشترین میزان پروتئین بود. میزان پرولین برگ هم تحت تاثیر غلظت عصاره و هم نحوه مصرف عصاره قرار گرفت. با افزایش غلظت عصاره و همچنین نحوه مصرف عصاره در مرحله ۴ برگی و زمان کاشت میزان پرولین افزایش یافت. به نظر میرسد یک نوع مکانیسم سازگاری برای افزایش مقاومت در برابر تنش باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.