مقاله تولید پروتئین ایزوله از فانوس ماهی (Benthosema pterotum) با استفاده از pHهای قلیایی و بررسی راندمان تولید و تغییرات ترکیبات شیمیایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید پروتئین ایزوله از فانوس ماهی (Benthosema pterotum) با استفاده از pHهای قلیایی و بررسی راندمان تولید و تغییرات ترکیبات شیمیایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید پروتئین ایزوله از فانوس ماهی (Benthosema pterotum) با استفاده از pHهای قلیایی و بررسی راندمان تولید و تغییرات ترکیبات شیمیایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید پروتئین ایزوله از فانوس ماهی (Benthosema pterotum) با استفاده از pHهای قلیایی و بررسی راندمان تولید و تغییرات ترکیبات شیمیایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید پروتئین ایزوله از فانوس ماهی (Benthosema pterotum) با استفاده از pHهای قلیایی و بررسی راندمان تولید و تغییرات ترکیبات شیمیایی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
در این پژوهش پروتئین فانوس ماهی (Benthosema pterotum)) در دو pH؛ ۱۰ و ۱۲ استخراج گردید، سپس راندمان تولید و تغییرات ترکیبات شیمیایی مورد بررسی قرار گرفت. بررسی راندمان استخراج نشان داد ۱۲pH با میزان استخراج ۰/۵۴± ۴۸/۶۳ قدرت استخراج بیشتری نسبت به ۱۰pH (29/09%±۰/۸۵) داشت. پروتئین های ایزوله شده در ۱۰pH و ۱۲ به ترتیب حاوی ۱/۱۷±۷۹/۵۰% و ۱/۲۸±۸۴/۸۹% پروتئین (بر اساس خشک) بودند. همچنین میزان چربی نمونه ها به شکل معنی داری کاهش یافت. محتوای چربی ماهی چرخ شده ۰/۱۶±۳/۲۱ بود و بعد از تیمار با قلیا در پروتئین های ایزوله شده در ۱۰pH و ۱۲ به ترتیب ۰/۱۳±۲/۰۵% و ۰/۱۹±۱/۵۰% کاهش یافت. همچنین میزان خاکستر نمونه ها به شکل معنی داری کاهش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.