مقاله تولید پودر تخم مرغ با خشک کن پاششی و بررسی خصوصیات فیزیکی و تکنولوژیکی پودر تخم مرغ و کیک تولید شده از ان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید پودر تخم مرغ با خشک کن پاششی و بررسی خصوصیات فیزیکی و تکنولوژیکی پودر تخم مرغ و کیک تولید شده از ان دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید پودر تخم مرغ با خشک کن پاششی و بررسی خصوصیات فیزیکی و تکنولوژیکی پودر تخم مرغ و کیک تولید شده از ان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید پودر تخم مرغ با خشک کن پاششی و بررسی خصوصیات فیزیکی و تکنولوژیکی پودر تخم مرغ و کیک تولید شده از ان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید پودر تخم مرغ با خشک کن پاششی و بررسی خصوصیات فیزیکی و تکنولوژیکی پودر تخم مرغ و کیک تولید شده از ان :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
خشک کردن پاششی به عنوان یک عملیات واحد در صنایع غذایی برای تولید پودر خشک با هدف حفظ مواد مغذی برای مدت زمان طولانی بکار می رود. در این تحقیق خشک کردن پاششی تخم مرغ کامل در دو دما انجام و از پودرهای بدست آمده در تولید کیک استفاده شد. آزمون بافت توسط دستگاه بافت سنج اینسترون (پولیس ۲/۰۵۴ سانتیمتر)، اندازه گیری حجم، آزمون تقارن، آزمون یکنواختی برای کیک های تولید شده بررسی شد. تفاوت بارزی در حجم نمونه کیک تولیدی با تخم مرغ تازه مشاهده گردید، به طوریکه حجم آن بیشتر از نمونه کیک با پودر تولید شده در دمای ۱۶۰C و آن هم بیشتر از نمونه کیک با پودر تولید شده در دمای ۱۸۰C بود. این امر می تواند به دلیل واسرشتگی پروتئین های تخم مرغ به دلیل حرارت دیدن نسبت به تخم مرغ تازه در زمان خشک کردن باشد. برری بافتی نشان داد که کیک تولیدی با تخم مرغ تازه نسبت به نمونه کیکهای تولیدی با پودر تخم مرغ مطلوب تر بود. در بنی نمونه های کیک تولیدی با پودر تخم مرغ، نمونه کیک با پودر تخم مرغ تولید شده در دمای ۱۸۰C کمترین کیفیت و بافت نامطلوب و شکننده داشت که این امر نشان دهنده تأثیر نامطلوب استفاده از دماهای بالا در خصوصیات عملکردی ماده اولیه می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.