مقاله تولید خلال سیب زمینی پشی سرخ شده و محصولات سیب زمینی فرم داده شده پیش سرخ شده و بررسی جذب روغن در آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تولید خلال سیب زمینی پشی سرخ شده و محصولات سیب زمینی فرم داده شده پیش سرخ شده و بررسی جذب روغن در آن دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تولید خلال سیب زمینی پشی سرخ شده و محصولات سیب زمینی فرم داده شده پیش سرخ شده و بررسی جذب روغن در آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید خلال سیب زمینی پشی سرخ شده و محصولات سیب زمینی فرم داده شده پیش سرخ شده و بررسی جذب روغن در آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تولید خلال سیب زمینی پشی سرخ شده و محصولات سیب زمینی فرم داده شده پیش سرخ شده و بررسی جذب روغن در آن :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
مصرف محصولات سرخ شده روز به روز در سرتاسر دنیا رو به افزایش است. که این میزان پذیرش بالا در نزد مصرف کنندگان به دلیل خ واص ارگانولپتیکی بی نظیر این محصولات از جمله بافت، عطر، طعم و ظاهر این محصولات می باشد. غذاهای از پیش سرخ شده غذاهایی هستند که در کارخانه به صورت جزئی سرخ می شوند و قبل از مصرف نیاز به سرخ کردن دارد که البته زمان سرخ کردن قبل از مصرف کوتاه می شود. سیب زمینی پیش سرخ شده بزرگترین دسته ی غذاهای سرخ کردنی می باشد که بیشتر در فست فودها استفاده می شود و به سرعت در حال رشد می باشد و مراحل تولید شامل: انتخاب مواد خام، فرایندهای ابتدایی قبل از سرخ کردن، فرایند پیش سرخ کردن، فرایند سرد کردن یا منجمد کردن، بسته بندی، انبار و توزیع می باشد. مراحل تولید محصولات فرم داده شده شامل: شستن، پختن، خمیر کردن و جداسازی، مخلوط کردن، فرم دادن، پوشش دادن، پیش سرخ کردن و منجمد کردن می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.