مقاله تولید صمغ ژلان با استفاده از اسفنگوموناس پاسیموبیلیس NK2000 به همراه تفاله سویا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید صمغ ژلان با استفاده از اسفنگوموناس پاسیموبیلیس NK2000 به همراه تفاله سویا دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید صمغ ژلان با استفاده از اسفنگوموناس پاسیموبیلیس NK2000 به همراه تفاله سویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید صمغ ژلان با استفاده از اسفنگوموناس پاسیموبیلیس NK2000 به همراه تفاله سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید صمغ ژلان با استفاده از اسفنگوموناس پاسیموبیلیس NK2000 به همراه تفاله سویا :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
نیترات آمونیوم به عنوان یک منبع نیتروژن در تولید صمغ ژلان با اسفنگوموناس پاسیموبیلیس NK2000 رشد سلول را افزایش می دهد اما کاهش آن برای تولید بالاتر صمغ ژلان ضورری است. بالاترین تولید صمغ ژلان در هنگامی است که غلظت گلوکز و باکتوپپتون به ترتیب برابر ۰۲% w/v و ۰۰۵% w/v باشند و مقدار آن برابر ۳۲۷ gr/lit است. تولید صمغ ژلان با استفاده از اسفنگوموناس پاسیموبیلیس NK2000 هنگامی که غلظت تفاله سویای جایگزین باکتو پپتون شده به ۲۰%w/v افزایش پیدا کند افزاده می شود. بالاترین تولید صمغ ژلان در شرایط فلاسک هنگامی که غلظت گلوکز و تفاله سویای بدون نیترات آمونیوم هر کدام ۲۰%w/v باشد برابر ۷۳۳g/lit است. بالاترین تولید صمغ ژلان با غلظت مشابه گلوکز و تفاله سویا در ۷۱ بیورآکتور برابر ۷۵۰g/lit بوده و با در نظر گرفتن مقدار ۲% گلوکز و ۰/۰۵ باکتوپپتون برابر ۴۹۵g/lit بود. محیط کشت و شاخه باکتریایی: اسفنگوموناس پاسیموبیلیس NK2000 جداسازی شده در این تحقیق یک متغیر اسفنگوموناس پاسیموبیلیس ATCC31461 القا شده توسط UV می باشد، تفاله سویای استفاده شده در این تحقیق یک محصول فرعی کشت و صنعتی از یک کارخانه داخلی می باشد. در این تحقیق مشخص شد نیترات آمونیوم به عنوان منبع نیتروژن رشد سلول را افزایش می دهد اما تخلیه آن برای تولید بالاتر صمغ ژلان با اسفنگوموناس پاسیموبیلیس NK2000 همانگونه که در سایر گزارشات نشان داده شده ضروری است. استفاده از تفاله سویا توانست بسیاری از خصوصیات نامطلوب همراه با تولید صمغ ژلان را حل کند که می تواند با محیط های کشت با کیفیت تر و ارزان تر هزینه های تولید را کاهش دهد و همچنین توسعه استفاده از تفاله سویا به عنوان زیرساختار تولید صمغ ژلان می تواند آلاینده های محیطی ناشی از تخلیه محصولات فرعی کارخانجات کشت و صنعتی را کاهش دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.