مقاله بررسی روند تغییرات عملکرد دانه گندم براساس صفات زراعی مهم در جمعیت حاصل از تلاقی روشن در سبلان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی روند تغییرات عملکرد دانه گندم براساس صفات زراعی مهم در جمعیت حاصل از تلاقی روشن در سبلان دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی روند تغییرات عملکرد دانه گندم براساس صفات زراعی مهم در جمعیت حاصل از تلاقی روشن در سبلان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روند تغییرات عملکرد دانه گندم براساس صفات زراعی مهم در جمعیت حاصل از تلاقی روشن در سبلان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی روند تغییرات عملکرد دانه گندم براساس صفات زراعی مهم در جمعیت حاصل از تلاقی روشن در سبلان :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور بررسی روابط بین عملکرد دانه و برخی از صفات زراعی مهم، در لاینهای اینبرد خالص از تلاقی روشن × سبلان و تعیین سهم آن دسته از صفات که بیشترین تاثیر را بر روی عملکرد دانه دارند و همچنین بررسی اثر مسثقیم و غیرمستقیم بین عملکرد دانه بر اجزاء آن، ۱۳۵ لاین به همراه پنج شاهد (روشن، سبلان، مهدوی، آرتا و فلات) در قالب طرح آگمنت در مزرعه دانشگاه باهنر در سال زراعی ۹۲-۹۱ مورد آزمون قرار گرفتند. عملکرد دانه با دو صفت عملکرد بیولوژیک و شاخص برداشت همبستگی مثبت و با صفت تعداد پنجه کل همبستگی منفی و معنی داری داشت و صفات تعداد دانه در بوته و وزن خشک بوته بیشترین همبستگی (۰۹۰) را در بین صفات با یکدیگر داشتند در رگرسیون گام به گام پنج صفت عملکرد بیولوژیک، شاخص برداشت، تعداد پنجه کل، تعداد دانه در بوته و وزن خشک بوته وارد مدل شدند که در مجموع ۸۰ درصد تغییرات عملکرد دانه را توجیه میکردند و اولین صفتی که در مدل وارد شد عملکرد بیولوژیک بود که بیشترین تغییرات عملکرد را توجیه مینمود. طبق نتایج تجزیه مسیر عملکرد بیولوژیک بیشترین اثر مستقیم (۰۸۱) را با عملکرد دانه داشت و کمترین اثر غیرمستقیم را نیز همین صفت از طریق پنجه کل بر روی عملکرد دانه داشت و با توجه به همبستگی بالا عملکرد بیولوژیک با عملکرد دانه و اثر مستقیم بالا و اثرات غیرمستقیم پایین از این صفت میتوان در برنامه های اصلاحی برای بهبود عملکرد استفاده کرد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.