مقاله تولید صنعتی نایسین با استفاده از فرایند تخمیر توسط لاکتوباسیلوس لاکتیس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید صنعتی نایسین با استفاده از فرایند تخمیر توسط لاکتوباسیلوس لاکتیس دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید صنعتی نایسین با استفاده از فرایند تخمیر توسط لاکتوباسیلوس لاکتیس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید صنعتی نایسین با استفاده از فرایند تخمیر توسط لاکتوباسیلوس لاکتیس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید صنعتی نایسین با استفاده از فرایند تخمیر توسط لاکتوباسیلوس لاکتیس :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
نایسین یک پپتید ثانویه است که به صورت متابولیت ثانویه توسط ریبوزوم های سلولی با ۴۳ بنیان آمینو اسیدی توسط لاکتوکوکوس لاکتیس زیر گونه لاکتیس سنتز شده و متعلق به کلاس I خانواده باکتریوسینی لانتی بیوتیک ها می باشد و دارای وزن مولکولی ۳۵ کیلو دالتون جهت نگهداری مواد غذایی به کار می رود. در این تحقیق عوامل غیر تغذیه ای را بر رشد و تولید صنعتی نایسین بررسی و شرایط بهینه تخمیر در محیط کشت استاندارد بررسی و نتایج آن ارایه می گردد. نتایج تولید بهینه نایسین با استفاده از HPLC و ستون C18 با زمان برون یابی ۴۶ تا ۴۷ دقیقه تایید شده است. نتایج حاکی از آن بود که با افزایش pH از ۴ به ۶ تولید نایسین افزایش یافته و در۷=pH دیگر افزایش نیافت. همچنین در مورد دما مشاهده گردید دمای بهینه ۲۷ درجه سلسیوس می باشد و با افزایش دما تا ۳۶ سبب کاهش میزان نایسین می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.