مقاله تولید غذای فراسودمند ماکارونی غنی شده با رنگدانه آستاگزانتین تولید شده از جلبک Haematococcus pluvialis


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید غذای فراسودمند ماکارونی غنی شده با رنگدانه آستاگزانتین تولید شده از جلبک Haematococcus pluvialis دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید غذای فراسودمند ماکارونی غنی شده با رنگدانه آستاگزانتین تولید شده از جلبک Haematococcus pluvialis  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید غذای فراسودمند ماکارونی غنی شده با رنگدانه آستاگزانتین تولید شده از جلبک Haematococcus pluvialis،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید غذای فراسودمند ماکارونی غنی شده با رنگدانه آستاگزانتین تولید شده از جلبک Haematococcus pluvialis :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
هدف از این تحقیق تولید و طراحی غذایی فراسودمند برای افراد خاص به ویژه قشر آسیب پذیر جامعه ( کودکان و سالمندان ) می باشد.تولید ماکارونی با چهار فرمول مختلف با رنگدانه آستاگزانتین و شاهد و فرمولاسیون با بتاکاروتن انجام شد . بهینه سازی فرایند تولید با حفظ کیفیتفرآورده نهایی صورت پذیرفت . ضمن آزمایشات حسی ( طعم و بو و بافت و رنگ ) ، آزمایشات اندازه گیری میزان خاصیت آنتی اکسیدانی آستاگزانتین اضافه شده نسبت به نمونه شاهد و بتاکاروتن افزوده شده ( به روشهای DPPH و روش – کارتن- لینولئیک اسید) انجام گردید. نمونه های فرموله شده با آستاگزانتین نسبت به سایر نمونه خاصیت آنتی اکسیدانی طبیعی بیشتری از خود نشان داد . کلیه نمونه تست آزمایشاتحسی را با بهترین حد کیفیت پاس کردند . آستاگزانتین یک رنگدانهی کارتنوئیدی با ارزش بالا با کاربرد در مواد غذایی، محصولات آرایشی و صنایع غذایی است. دوز آستاگزانتین تولید شده از ریزجلبک Haematococcus pluvialis روزانه ۴mg توصیه شده است. آستاگزانتین به عنوان یک supervitamin E پیشنهاد و باعث ایجاد بسیاری از عملکردهای بیولوژیکی ضروری از جمله محافطت در برابر پراکسید شدن غشاء لیپیدی اسیدهای چرب غیراشباع ضروری و پروتینها، آسیب DNA و تاثیرات نور فرابنفش می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.