مقاله تولید نشاسته از تخمیر ریشه گیاه کاساوا (Cassava)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید نشاسته از تخمیر ریشه گیاه کاساوا (Cassava) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید نشاسته از تخمیر ریشه گیاه کاساوا (Cassava)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید نشاسته از تخمیر ریشه گیاه کاساوا (Cassava)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید نشاسته از تخمیر ریشه گیاه کاساوا (Cassava) :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
با توجه به نیاز روز افزون جهان به منابع جدید غذایی، در این مقاله به مرور پژوهش های ارائه شده بر روی استخراج نشاسته از ریشه گیاه کاساوا پرداخته شده است. در جداسازی نشاسته از ریشه گیاه پس از برداشت و پوست گیری ریشه، آن را خراش داده و عملیات تخمیر انجام می گیرد. محصول تخمیر دارای ۶۰% اسیدلاکتیک، ۱۰% اسیداستیک، ۳% پوتیریک اسید، ۱۰% رطوبت و ۱۷% گرانولهای نشاسته است. نشاسته کاساوا به دلیل قیمت پائین، رنگ سفید، آلودگی کم، فیبر بالا و یکنواختی زیاد در صنایع غذایی مورد استفاده قارر می گیرد. انتظار می رود در کشورهای پرجمعیت به علت تقاضای روز افزون غذا، استفاده از این گیاه مورد استقبال بیشتری قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.