مقاله ارزیابی تنوع القاء شده در برنج با استفاده از EMS در نسل M1


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تنوع القاء شده در برنج با استفاده از EMS در نسل M1 دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تنوع القاء شده در برنج با استفاده از EMS در نسل M1  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تنوع القاء شده در برنج با استفاده از EMS در نسل M1،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تنوع القاء شده در برنج با استفاده از EMS در نسل M1 :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
برنج بعد از گندم از مهمترین غلات به شمار می رود و غذای اصلی بیش از نیمی از مردم جهان را تشکیل می دهد. موتاسیون به عنوان ابزار مفیدی در برنامه های اصلاحی گیاهان پذیرفته است که قادر است حداکثر تنوع قابل توراث را برای عمل انتخاب فراهم نماید. در این مطالعه اثر موتاژن شیمیایی اتیل متان سولفونات (EMS) در سه سطح ۱۷۵/.،۳۵۰/. و ۵۱/. درصد در ایجاد تنوع روی صفات زراعی ارقام طارم محلی، سنگ طارم و طارم هاشمی در نسل M1 مورد بررسی قرار گرفت. صفات زراعی مورد بررسی شامل ارتفاع بوته، تعداد پنجه، طول خوشه، تعداد دانه های پوک در خوشه، تعداد دانه های پر در خوشه، تعداد کل دانه در خوشه، قطر دانه، طول دانه و وزن ۱۰۰ دانه بودند. نتایج نشان داد که صفات ارتفاع بوته و وزن ۱۰۰ دانه برای فاکتور رقم در سطح % ۱ و برای صفت طول خوشه در سطح % ۵ معنی دار بود. مقایسه میانگین برای دزهای مختلف EMS تنها برای صفات تعداد پنجه، تعداد کل دانه، تعداد دانه های پر و پوک اختلافات معنی داری را نشان داد. همچنین اثر متقابل رقم با دز برای صفت تعداد کل دانه در خوشه در سطح % ۵ و برای صفت وزن ۱۰۰ دانه در سطح % ۱معنی دار بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.