مقاله تهیه پودر ماست فوری و ارزیابی برخی از خصوصیات ماست بازساخته
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تهیه پودر ماست فوری و ارزیابی برخی از خصوصیات ماست بازساخته دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تهیه پودر ماست فوری و ارزیابی برخی از خصوصیات ماست بازساخته کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تهیه پودر ماست فوری و ارزیابی برخی از خصوصیات ماست بازساخته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تهیه پودر ماست فوری و ارزیابی برخی از خصوصیات ماست بازساخته :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
خشک کردن به روش پاششی روشی مناسب برای تولید پودر ماست میباشد . در این تحقیق پودرماست فوری با استفاده از اضافه کردن هیدروکلوئیدهای کربوکسی متیل سلولز (cmc)، زانتان و کنجاک در دو سطح ۰/۶ و ۰/۸% و به دو روش (اضافه کردن به ماست اولیه قبل از فرایند خشک کردن( ۱) و به پودر ماست حاصل از خشک کن پاششی( ۲)) تهیه شد. پس از بازسازی پودرها، بعضی از خواص آن ها از جمله میزان آب اندازی، ظرفیتنگهداری آب و بافت نمونه ها مورد ارزیابی قرار گرفت. طبق نتایج، آب اندازی در نمونه های حاوی صمغ مشاهده نشد. همچنین تمام ماست ها به جز نمونه های حاوی صمغ cmc و نمونه های حاوی ۰/۶% صمغ زانتان و کنجاک که به روش ۱ تهیه شده اند، دارای ظرفیت نگه داری آب ۱۰۰% می باشند. در شرایط یکسان نمونه های حاوی صمغ کنجاک قویترین بافت و نمونه های حاوی صمغ cmc ضعیفترین بافت را از خود نشان می دهند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.