مقاله جداسازی سالمونلا تیفی موریوم و سالمونلا انتریتیدیس در گوشت مرغ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جداسازی سالمونلا تیفی موریوم و سالمونلا انتریتیدیس در گوشت مرغ دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جداسازی سالمونلا تیفی موریوم و سالمونلا انتریتیدیس در گوشت مرغ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی سالمونلا تیفی موریوم و سالمونلا انتریتیدیس در گوشت مرغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جداسازی سالمونلا تیفی موریوم و سالمونلا انتریتیدیس در گوشت مرغ :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
سالمونلا یک میکروارگانیسم بیماری زا است که سبب بروز علائم معمولی تا حاد می گردد. این باکتری اجرام میله ای کوتاه، گرم منفی فاقد کپسول و اکثراً فاقد تاژک می باشد. تمامی سروتیپ های سالمونلا برای انسان پاتوژن محسوب می شود که از طریق حیوان به حیوان، حیوان به انسان قابل انتقال می باشد. سالمونلوز یکی از مهمترین بیماریهای مشترک بین انسان و دام می باشد که از قبیل گوشت و شیر خام و فراورده هایی که تحت تیمار حرارتی قرار نمی گیرند مهمترین منبع آلودگی انسان با سالمونلا می باشد. این مطالعه با هدف تعیین شیوه سالمونلا و سالمونلا انتریتیدیس و سالمونلا تیفی موریوم جدا شده از گوشت مرغ در اصفهان ا نجام شده است. در فاصله زمانی مهر ۱۳۹۰ تا مهر ماه سال ۱۳۹۱، از مناطق مختلف استان اصفهان ۲۴۰ نمونه گوشت مرغ به طور تصادفی جمع آوری گردید. تمامی نمونه ها از نظر وجود سالمونلا به روش استاندارد مورد آزمایش قرار گرفتند. به منظور استخراج DNA از باکتری های مورد مطالعه از روش جوشاندن (Boiling) استفاده شد. به طور کلی شیوع سالمونلا در نمونه های مورد مطالعه ۵/۴۱ درصد به دست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.