مقاله جداسازی و تعیین هویت گونه های لیستریا در همبرگر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جداسازی و تعیین هویت گونه های لیستریا در همبرگر دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جداسازی و تعیین هویت گونه های لیستریا در همبرگر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی و تعیین هویت گونه های لیستریا در همبرگر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جداسازی و تعیین هویت گونه های لیستریا در همبرگر :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
باکتری لیستریامونوسیتوژنز کوکوباسیل، گرم مثبت غیراگ گذار می باشد. میزان و پراکندگی این باکتری در طبیعت زیاد است. این باکتری در انسان وحیوان بیماریزا است و عوارض مختلفی را ایجاد می کند. راه اصلی انتقال این باکتری به انسان از طریق مصرف غذاهای آلوده است. مواد غذایی که به صورت خام مصرف می شوند مانند شیر خام، پنیر محلی، سالاد، مواد غذایی آماده مصرف از مهمترین عوامل شیوع بیماری لیستریوز در ارتباط با غذا می باشند. در این بررسی تعداد ۱۰۰ نمونه همبرگر از سطح مغازه های ساندویچ فروشی شهر کرمان جمع آوری و در مجاورت یخ به آزمایشگاه انتقال یافت. کلنی های تیپیک جهت آزمایشات بیوشیمیایی مورد ارزیابی قرار گرفت. برای آزمایشات بیوشیمیایی از کیت میکروژن انگلستان استفاده گردید. سپس ژن های حدت iap و act A با روش مولتی پلکس PCR شناسایی گردید از ۱۰۰ نمونه انتخاب شده فقط ۲ مورد (۲%) لیستریا مونوسیتوژنز جدا گردید. برخی از یافته های محققین دیگر نیز فراوانی خیلی ناچیزی از آلودگی همبرگر به این باکتری را گزارش نموده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.