مقاله جداسازی و شناسایی گونههای لاکتوباسیلوس از پنیر خیکی سوادکوه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جداسازی و شناسایی گونههای لاکتوباسیلوس از پنیر خیکی سوادکوه دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جداسازی و شناسایی گونههای لاکتوباسیلوس از پنیر خیکی سوادکوه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی و شناسایی گونههای لاکتوباسیلوس از پنیر خیکی سوادکوه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جداسازی و شناسایی گونههای لاکتوباسیلوس از پنیر خیکی سوادکوه :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
لاکتوباسیلوسها به عنوان گونه های غالب در پنیرهای تهیه شده با شیر خام گزارش شدهاند، زیرا این میکروارگانیسمها قادرند تحت شرایط انتخابی شدید به رشد خود ادامه دهند و به دلیل ویژگیهای پروتئولیتیک عالی، نقش اساسی در ایجاد خصوصیات حسی محصول از خود نشان دهند. این پژوه با هدف جداسازی و شناسایی گونه های لاکتوباسیلوس از پنیر سنتی خیکی سوادکوه از توابع استان مازندران انجام گرفت. در این تحقیق با استفاده از روشهای فنوتیپی مجموعا ۰۴ گونه لاکتوباسیلوس از ۳ نمونه پنیر جداسازی و شناسایی شدند، گونههای شناسایی شده از تنوع بالایی برخوردار بوده اند بطوریکه ۴۰ گونه جدا سازی شده، متعلق به ۲۳ گونه متفاوت لاکتوباسیلوس بوده است. گونههای لاکتوباسیلوس پلانتاروم زیر گونه پلانتاروم، لاکتوباسیلوس کازئی زیرگونه کازئی، لاکتوباسیلوس فرمنتوم، لاکتوباسیلوس دلبروکی زیر گونه بولگاریکوس، لاکتوباسیلوس هلویتیکوس، لاکتوباسیلوس سالیواریوس زیر گونه سالیواریوس، به عنوان گونه های غالب تشخیص داده شدند. با توجه به نتایج بدست آمده در این تحقیق می توان دریافت که پنیرهای سنتی مناطق بکر شهرستان سوادکوه از نظر تنوع باکتریهای اسید لاکتیک بسیار غنی هستند و دارای کاربردهای بسیار مهم صنعتی می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.