مقاله ارزش غذایی علوفه ی نی فرآوری شده با قارچ صدفی Pleurotus ostreatus


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزش غذایی علوفه ی نی فرآوری شده با قارچ صدفی Pleurotus ostreatus دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزش غذایی علوفه ی نی فرآوری شده با قارچ صدفی Pleurotus ostreatus  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزش غذایی علوفه ی نی فرآوری شده با قارچ صدفی Pleurotus ostreatus،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزش غذایی علوفه ی نی فرآوری شده با قارچ صدفی Pleurotus ostreatus :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
این پژوهش به منظور بررسی بهبود ارزش غذایی علوفه نی انجام گرفت. علوفه نی با قارچ صدفی Pleurotusostreatus فراوری شد.آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی با۴تیمار که تیمارها؛۱)علوفه نی، ۲)علوفه نی فرآوری شده پس از رشد میسلیوم قارچ ، ۳) علوفه نی باقیمانده پس از برداشت محصول اول قارچ، ۴) علوفه باقیمانده پس از برداشت محصول دوم قارچ بودند هر کدام در ۳ تکرار انجام شد.ترکیبات شیمیایی و تولید گاز و تجزیه پذیری نمونه های هر تیمار تعیین شد.نتایج نشان داد که در اثر کشت قارچ روی علوفه، میزان پروتئین خام وتولید گاز افزایش یافت در حالیکه بخش دیواره سلولی کاهش یافت(P<0/05).میزان ماده ی خشک و ماده آلی کاهش و نیزمیزان ماده خشک و ماده آلی قابل هضم و تجزیه پذیری ماده خشک افزایش یافت. (P<0/05).نتایج نشان داد که فرآوری علوفه نی با استفاده از قارچ صدفی Pleurotusostreatus پس از ۲ مرحله میوهدهی قارچ،سبب بهبود ارزش غذایی گردید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.