مقاله جلوگیری از بادکردگی پنیر با بسته بندی اسپتیک ناشی از کلستریدیوم تیروبوتیریکم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جلوگیری از بادکردگی پنیر با بسته بندی اسپتیک ناشی از کلستریدیوم تیروبوتیریکم دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جلوگیری از بادکردگی پنیر با بسته بندی اسپتیک ناشی از کلستریدیوم تیروبوتیریکم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جلوگیری از بادکردگی پنیر با بسته بندی اسپتیک ناشی از کلستریدیوم تیروبوتیریکم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جلوگیری از بادکردگی پنیر با بسته بندی اسپتیک ناشی از کلستریدیوم تیروبوتیریکم :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
آمار قابل توجه ضایعات برگشتی از بازار پنیر UF در بسته بندی اسپتیک در فصول گرم سال به دلیل بادکردگی و فساد باعث گردید که جستجو در خصوص علت و راهکارهای لازم جهت جلوگیری از این مشکل و کاهش ضرر و زیان ناشی از آن به صورت یک پروژه تعریف گردد. براساس منابع علمی موجود در میکروارگانیزم عامل بادکردگی تأخیری در پنیر در شرایط بی هوازی کلستریدیوم تیروبوتیریکم می باشد. علاوه بر این باکتری، کلیرفرم ها، مخمرها و بعضی لاکتوباسیل ها نیز در ایجاد فساد و تولید گاز در پنیر مطرح هستند. چنانچه علت بادکردگی کلستریدیوم تیروبوتیریکم شناسایی می گردید این امکان وجود داشت که با استفاده از آنزیم لیزوزیم از تکثیر این باکتری در محصول جلوگیری به عمل آید. محصول پنیر UF در بسته بندی اسپتیک با دو روش تولید گردید. روش اول (نمونه های شاهد): بدون افزودن لیزوزیم و روش دوم (نمونه های آزمایشی): با افزودن لیزوزیم. پس از انجام آزمایش های پنیر مطابق استاندارد ملی ایران و اطمینان از استاندارد بودن محصول تولید شده، نمونه های شاهد و آزمایش بر اساس دمای نگهداری به ۵ گروه تقسیم گردیدند. نمونه ها روزانه به صورت چشمی مورد بازرسی قرار داده شد تا با مشاهده اولین آثار بادکردگی در بسته بندی آزمایش های تکمیلی بر روی محصول صورت گیرد. آزمایش های صورت گرفته بر روی پنیرهای بادکرده نشان داد که عامل بادکردگی کلستریدیوم تیروبوتیریکم می باشد. بادکردگی ها با تأخیر حداقل ۳ هفته پس از تولید رخ دادند. در نمونه های آزمایشی (دارای لیزوزیم) هیچ موردی از بادکردگی مشاهده نگردید. بادکردگی و فساد ناشی از کلستریدیوم تیروبوتیریکم در پنیرهای با بسته بندی اسپتیک با استفاده از لیزوزیم قابل جلوگیری می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.