مقاله جلوگیری از رشد کپک و مخمر در محصولات لبنی با استفاده از باکتری های مولد باکتریوسین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جلوگیری از رشد کپک و مخمر در محصولات لبنی با استفاده از باکتری های مولد باکتریوسین دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جلوگیری از رشد کپک و مخمر در محصولات لبنی با استفاده از باکتری های مولد باکتریوسین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جلوگیری از رشد کپک و مخمر در محصولات لبنی با استفاده از باکتری های مولد باکتریوسین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جلوگیری از رشد کپک و مخمر در محصولات لبنی با استفاده از باکتری های مولد باکتریوسین :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
؛ Lactobacillus Plantarum از جمله باکتری های مولد باکتریوسین است که در این پژوهش به منظور کاهش ضایعات برگشتی از بازار دوغ و پنیر که به دلیل گازدار شدن و بادکردگی کیفیت و بازار پسندی خود را از دست داده اند مورد استفاده قرار گرفت. محصول پنیر UF و دوغ گرمادیده بدون گاز به دو روش تولید شدند. روش اول (نمونه های شاد) بدون Lb. Plantarum و روش دوم (نمونه های آزمایشی) با Lb. Plantarum. پس از انجام آزمایش های پنیر و دوغ مطابق با استاندارد ملی ایران و اطمینان از استاندارد بودن محصولات تولید شده، نمونه های شاهد و آزمایش بر اساس دمای نگهداری به ۲ گروه تقسیم گردیدند. نمونه ها به صورت هفتگی از نظر تولید گاز و بادکردگی بازرسی گردید و سپس جهت کشت کپک و مخمر به آزمایشگاه انتقال داده شد. بازرسی ها و آزمایش ها نشان داد که بادکردگی و تولید گاز و رشد کپک و مخمر در کشت های میکروبی از هفته دوم به بعد به تدریج مشاهده گردید. بیشترین میزان رشد کپک و مخمر و گازدار شدن و بادکردگی در نمونه های دوغ و پنیر در دمای ۲۵ درجه سانتی گراد رخ داد. در نمونه های آزمایشی موردی از گاز دار شدن یا بادکردگی و رشد کپک و مخمر در کشت آزمایشگاهی مشاهده نگردید. Lb. Plantarum کارایی رضایت بخشی در جلوگیری از رشد کپک و مخمر و بروز تغییرات کیفی نامطلوب در دوغ گرما دیده بدون گاز و پنیر UF دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.