مقاله بررسی مزیت اقتصادی کشت مخلوط زنیان (Carum copticum L.) و اسفرزه (Plantago ovate L.) در تاریخهای مختلف کاشت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی مزیت اقتصادی کشت مخلوط زنیان (Carum copticum L.) و اسفرزه (Plantago ovate L.) در تاریخهای مختلف کاشت دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مزیت اقتصادی کشت مخلوط زنیان (Carum copticum L.) و اسفرزه (Plantago ovate L.) در تاریخهای مختلف کاشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مزیت اقتصادی کشت مخلوط زنیان (Carum copticum L.) و اسفرزه (Plantago ovate L.) در تاریخهای مختلف کاشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مزیت اقتصادی کشت مخلوط زنیان (Carum copticum L.) و اسفرزه (Plantago ovate L.) در تاریخهای مختلف کاشت :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور بررسی مزیت کشت مخلوط گیاه زنیان و اسفرزه در سطوح مختلف تاریخ کاشت ،آزمایشی به صورت طرح کرتهای خرد شده در قالب بلوک کامل تصادفی در سه تکرار در سال زراعی ۱۳۹۱ اجرا شد. عامل اصلی آزمایش شامل دو تاریخ کاشت، ۲۰ دی ماه (B1) و ۲۰ بهمن ماه (B2) و شش سطح، کشت خالص زنیان C، کشت خالص اسفرزه C1، و ۲۵% اسفرزه+ ۱۰۰ % زنیان C2 و ۵۰% اسفرزه+ ۱۰۰ % زنیان C3 و ۷۵% اسفرزه+ ۱۰۰ % زنیان C4، و ۱۰۰% اسفرزه+ ۱۰۰ % زنیان C5، به عنوان عامل فرعی بودند. نتایج داده ها نشان داد که تاثیر کشت مخلوط بر عملکرد دانه دو گیاه، شاخص رقابت، نسبت برابری زمین و نسبت برابری زمین استاندارد معنیدار بود. بیشترین عملکرد دانه زنیان (۲۳۰/۳۶ گرم در متر مربع) و اسفرزه ( ۵۳/۹۴ گرم در متر مربع) از کشت خالص دو گیاه بدست آمد. اما نتایج نشان از سودمندی کشت مخلوط نسبت به تک کشتی هر یک از دو گونه داشت، به طوری که در کلیه تیمارهای مخلوط شاخص رقابت کمتر و نسبت برابری زمین (LER) و نسبت برابری زمین استاندارد (LERs) بیشتر از یک بود. تیمار C5 کمترین مقدار شاخص رقابت (۰/۰۷) و بیشترین مقدار LER (1/56) و LERs (1/41) را داشت. در تیمار مخلوط C5 مقدار LER نسبت به کشت خالص از برتری ۵۷ درصدی برخوردار بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.