مقاله استفاده از کیتین ها و کیتوزین های نانوسایز به عنوان افزودنی غذاهای دریایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از کیتین ها و کیتوزین های نانوسایز به عنوان افزودنی غذاهای دریایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از کیتین ها و کیتوزین های نانوسایز به عنوان افزودنی غذاهای دریایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از کیتین ها و کیتوزین های نانوسایز به عنوان افزودنی غذاهای دریایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از کیتین ها و کیتوزین های نانوسایز به عنوان افزودنی غذاهای دریایی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
هدف: افزایش ماندگاری میگو همراه با حفظ کیفیت با استفاده از کیتین های شاخه ای (CTWK)، کیتوزانهای شاخه ای (CSWK)، الیگوکیتوزانها (Oligo SC) به عنوان افزودنی است. بیشتر افزودنی های غذاهای دریایی که برای میگو استفاده می شوند کیتین شاخه ای (ctwk)، کیتوزانهای شاخه ای (CSWK)، الیگوکیتوزانها (oligo SC) در ترکیب با مواد دیگر هستند. مواد مورد استفاده: اسید لاکتیک، سدیم اسید پیروفسفات، اکریل آمید، تتراسیدیم پیروفسفات، سدیم کلراید، سدیم بیکریناتف کیتین، کیتوزین، الیگو کیتوزین و میگو. روش های مورد استفاده: محاسبه ی کاهش وزن و عملکرد پخت، اندازه گیری رنگ، تعیین الگوی پروتئینی است. نتیجه گیری: علاوه بر اینکه با شناور کردن میگوهای تازه در افزودنی ها کیفیت میگو، رنگ و ساختمان آن حفظ می شود، کیتین های شاخه ای (SCWK) فواصل درونی میوفیبریلی فیبرهای گوشت میگو را پر می کند. در نتیجه ساختاری لایه ای شبیه به میگو تازه پیدا می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.