مقاله استفاده از کشت های محافظت کننده در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از کشت های محافظت کننده در صنایع غذایی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از کشت های محافظت کننده در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از کشت های محافظت کننده در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از کشت های محافظت کننده در صنایع غذایی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
امروزه با توجه به افزایش اطلاعات و دانش عمومی، افراد به استفاده از غذاهای سالم و عاری از مواد شیمیایی تمایل دارند. عدم استفاده از مواد شیمیایی مستلزم استفاده از جایگزین های مناسب می باشد که بتوان توسط آنها از ایجاد آلودگی های مولد بیماری و فساد جلوگیری کرد. نگه دارنده های بیولوژیکی که تحت عنوان کشت های محافظت کننده عنوان می شوند، به کنترل یک ارگانیسم توسط یک ارگانیسم دیگر اطلاع می گردند که در سال های اخیر اهمیت زیادی نیز پیدا کرده اند. استفاده از نگه دارنده های بیولوژیکی ماندگاری را طولانی تر می کنند و سلامتی غذ را به خاطر فلورای طبیعی یا تکمیلی و محصولات ضد میکروبی بهبود می بخشند. در این بین می توان به باکتر های اسید لاکتیک اشاره نمود که با تولید چندین ترکیب که دارای خواص آنتاگونیستی می باشند، نظیر لاکتیک اسید، ترکیبات فنولی، هیدروژن پروکسید، Hydroxy fatty acids، ترکیبات پروتئینی و رئوترین قادرند باکتری های پاتوژن و آلودگی های نامطلوب را کنترل کنند. باکتری های لاکتیک اسید در محصولات لبنی، گوشتی، غلاتی و محصولات مشتق شده از گوشت یافت می شوند. استفاده از باکتر های لاکتیک اسید برای کنترل رشد کیک ها می تواند یک جایگزین مناسب برای روش های شیمیایی باشد که مشکلات آنها را نیز نخواهند داشت. گزارش هایی در دنیا مبنی بر کنترل رشد میکروارگانیسم ها و افزایش زمان نگه داری توسط باکتری های لاکتیک اسید در محصولات تخمیری ارائه شده است که نشان دهنده ی کاهش خطرات تهدید کننده ی سلامتی توسط مایکوتوکسین ها می باشد. در کل دو فرآیند اتصال به مایکوتوسین و یا جلوگیری از بیوسنتز آن می تواند در ارتباط باکتری های لاکتیک اسید و مایکوتوکسین ها دخیل باشد. بنابراین کشت های محافظت کننده یا حرکت در جهت کاهش یا حذف نگهدارنده های شیمیایی در غذا می توانند خطرات سلامت و همچنین مشکلات کیفی غذا را نیز کاهش دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.