مقاله استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی در ارزیابی سفتی کیوی رقم هایوارد به روش فراصوت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی در ارزیابی سفتی کیوی رقم هایوارد به روش فراصوت دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی در ارزیابی سفتی کیوی رقم هایوارد به روش فراصوت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی در ارزیابی سفتی کیوی رقم هایوارد به روش فراصوت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی در ارزیابی سفتی کیوی رقم هایوارد به روش فراصوت :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
سفتی یکی از مشخصه های اصلی میوه هاست که متناسب با کیفیت و زمان انبارداری آنها می باشد. روش های مخرب در زمینه ی کیفیت سنجی محصولات کشاورزی امروزه منسوخ شده و جای خود را به روش های غیر مخرب داده اند؛ به همین منظور هدف از پژوهش حاضر بکارگیری روش فراصوت در ارزیابی سفتی کیوی به کمک تکنیک شبکه عصبی مصنوعی پایه گذاری شد. در این پژوهش اطلاعات خروجی از سامانه های فراصوت، که روشی آسان، اقتصادی و انعطاف پذیرتر از سایر روش های غیر مخرب است، طی فرکانس ۷۵KHz با بهره گیری از تکنیک MLP شبکه های عصبی مصنوعی، که ابزاری ماسب در پردازش داده هاست، به خروجی های بدست آمده از بارگذاری نفوذی (روش مگنس- تیلور) در سه سطح کیفی میوه ی کیوی (نارس، رسیده و بیش رسیده) ارتباط داده شده است. به منظور انتخاب شبکه بهینه تعداد مختلفی از نرون ها در لایه مخفی شبکه امتحان شدند. تعداد مطلوب نرون ها برای پیش بینی سفتی کیوی رقم هایوارد ۱۹ نرون به دست آمد. بنابراین ساختار ۱-۱۹-۲۳ برای پیش بینی سفتی کیوی رقم هایوارد بالاترین دقت (R(2)=0.957) را دارا می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.