مقاله استفاده از چغندرقرمز به عنوان رنگ طبیعی خوراکی و بررسی پایداری آن در طول فرآیندهای غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از چغندرقرمز به عنوان رنگ طبیعی خوراکی و بررسی پایداری آن در طول فرآیندهای غذایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از چغندرقرمز به عنوان رنگ طبیعی خوراکی و بررسی پایداری آن در طول فرآیندهای غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از چغندرقرمز به عنوان رنگ طبیعی خوراکی و بررسی پایداری آن در طول فرآیندهای غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از چغندرقرمز به عنوان رنگ طبیعی خوراکی و بررسی پایداری آن در طول فرآیندهای غذایی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
در چند دهه ی گذشته که حساسیت های جهانی نسبت به بهداشت و سلامت غذای انسان فزونی گرفته است، همواره تلاش بر این بوده که تا حدممکن ترکیبات مضری که اثر سوء آنها بر سلامتی انسان آشکار شده از غذای او حذف گشته و به جای آنها از مواد طبیعی استفاده گردد. از جمله ی این ترکیبات، مواد رنگ دهنده در صنایع غذایی میباشند. از آنجا که اشتیاق مصرف کنندگان مواد غذایی به رنگ قرمز بیشتر بوده، و مصرف این رنگ نیز بیش از سایر رنگها می باشد، لذا توجه به این رنگ و منابع آن همیشه از اهمیت ویژهای برخوردار بوده است. از منابع سرشار از رنگ قرمز که برای تولید رنگ خوراکی استفاده می شود، قطعا میتوان به چغندر قرمز Beta vulgaris L اشاره کرد. عوامل مؤثر بر پایداری رنگ مواد غذایی که رنگ قرمز به آنها افزوده شده در طی مراحل آماده سازی، فرآیند، نگهداری و انبارداری عبارتند از: pH، حرارت، فعالیت آبی، اکسیژن و ; کاهش و یا افزایش pH نسبت به pH طبیعی باعث تغییرات شدید در رنگ مواد غذایی میشود. پیگمان های رنگی در اثر حرارت به تدریج از بین رفته و ترکیبات قهوهای تشکیل می شود. سرعت بسیاری از واکنشهای فیزیکی و شیمیایی تحت تأثیر فعالیتهای آبی سیستم می باشد. در حضور هوا و یا نور شدت از بین رفتن رنگ چغندر قرمز افزایش پیدا می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.