مقاله استفاده از اولتراسوند در غیر فعال سازی میکروارگانیسم های مایع تخم مرغ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از اولتراسوند در غیر فعال سازی میکروارگانیسم های مایع تخم مرغ دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از اولتراسوند در غیر فعال سازی میکروارگانیسم های مایع تخم مرغ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از اولتراسوند در غیر فعال سازی میکروارگانیسم های مایع تخم مرغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از اولتراسوند در غیر فعال سازی میکروارگانیسم های مایع تخم مرغ :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
امواج فراصوت به عنوان یک فناوری نوین با کاربردی ایمن و اقتصادی با کارایی بالا و بدون هیچگونه مخاطره ای برای محیط زیست شناخته شده بوده و کاربردهای فراصوت در صنعت غذا بسیار گسترده می باشد. امواج ای پسامد پائین و توان بالا که از آن به عنوان کمک فرایند در مواردی مانند استخراج مواد انجماد خشک کردن تولید نانوامولسینون، مهار فعالیت آنزیم ها و غیرفعال سازی میکروارگانیسم ها می توان ا ستفاده کرد. ترکیب نیسین با فشار هیدرواستاتیک بالا (nisin-HHP) و اولتراسوند با فشار هیدرواستاتیک بالا (US-HHP) برای دستیابی به افزایش غیرفعال کردن میکروبها در کل فرایند مایع تخم مرغ مورد استفاده قرار گرفت. شرایط فرایند HHP در ۲۵۰ مگاپاسکال به مدت ۸۸۶ ثانیه با ۳۰۰ مگاپاسکال به مدت ۲۰۰ ثانیه و در دمای ۵ درجه سانتیگراد جهت انجام فرایند ثابت شد، ک هر یک بعنوان شرایط مطلوب فرایند HHP با توجه به انعقاد پروتئین تخم مرغ و سینتیک غیرفعال کردن میکروبها مشخص شد. بین این دو نوع ترکیب، ترکیب nisin-HHP نتایج امیدوار کننده تری از خود نشان دا. استفاده از HHP در دوره های متعدد، بهتر از استفاده از HHP در یک دوره از زمان معادل بود. افزایش زمان قرار گرفتن در معرض اولتراسوند منجر به کاهش بیشتر بار میکروبی شد. افزایش دما سبب افزایش اثربخشی اولتراسوند شد. ترکیبی از فشار بالا و اولتراسوند در بزرگترین کاهش میکروبی ۳۲ لگاریتم چرخه و علاوه بر این افزایش ملایم حرارت، یک جایگزین برای فرایند حرارتی بوده که درجه حرارت درجه حرارت بالا باعث انعقاد پروتئین می شود. کهش لیستریا با توجه به اقدام هم افزایی از نیسین و HHP در نظر گرفته شد. با این حال، ترکیب nisin-HHP در باکتری اشریشیاکلاری بطور دقیق نشان داد درجه غیرفعال سازی توسط HHP به تنهایی، که با پشتیبانی از مکانیزم حفاظت از باکتری های گرم منفی در برابر عمل نیسین یکسان است. ترکیب US-HHP باعث هیچ کاهشی در لیستریان نشد و تنها غیرفعال سازی تعداد کمی از باکتری اشریشیاکلاری تحت شرایط تجربی افزایش یافته بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.