مقاله استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز در محصولات لبنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز در محصولات لبنی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز در محصولات لبنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز در محصولات لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز در محصولات لبنی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
پروتئین یکی از اجزاء اصلی بلوک ساختمانی برای ایجاد خواص بافتی مواد غذائی می باشد در بسیاری از غذاها، پروتئینها به عنوان مواد تشکیل دهنده ی عملکردی، تأثیر گذار و بهبود دهنده بافت و پایدار کننده استفاده می شود. از آنجا که هیچ پروتئینی در شرایط تنها نمی تواند تمامی خصوصیات و ویزگیها را داشته باشد، اصلاح با روشهای شیمیائی، فیزیکی و آنزیمی برای رسیدن به یک تعادل مناسب برای ایجاد ویزگیهای مورد نیاز است. اصلاح پروتئینها به وسیله آنزیمی مانند ترانس گلوتامیناز (TG) به عنوان یک روش مفید پیشنهاد شده است، که توانایی این آنزیم در افزایش استحکام و غلظت، به علت ایجاد پلیمرهای سنگین مولکولی از مونومرهای پروتئین می باشد. پایداری خامه ای شدن ژل های تولید شده در حضور این آنزیم در دمای ۵۵C به مدت ۶۰ دقیقه به همراه و عامل احیا کننده و اموسیون ها به دلیل تشکیل باندهای متنوع در پروتئینهای شیر بهبود می یابد. در این بررسی، خواص ترانس گلوتامیناز و امکان استفاده از آن درتولید فرآورده های لبنی مورد بحث قرار می گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.