مقاله استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در ضایعات محصولات فرآوری شده در صنعت غذا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در ضایعات محصولات فرآوری شده در صنعت غذا دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در ضایعات محصولات فرآوری شده در صنعت غذا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در ضایعات محصولات فرآوری شده در صنعت غذا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در ضایعات محصولات فرآوری شده در صنعت غذا :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
امروزه دفع ضایعات صنایع تبدیلی به مشکل عمده ای مبدل شده است. آلودگی های زیست محیطی، از بین رفتن بخش عظیمی از انرژی و تحمیل هزینه های سنگین جهت تصفیه فاضلاب ها تنها بخش کوچکی از مضرات ضایعات است. بررسی های فراوانی ج هت کاربردهای ارزشمندتر از این ضایعات انجام گرفته است که علاوه بر حذف هزینه های دفع، منجر به ارزش افزوده و افزایش بهره وری اقتصادی می گردد. استفاده از آنتی اکسیدان های سنتزی در جلوگیری از اکسیداسیون روغن ها و چربی ها رایج است؛ اما این آنتی اکسیدان ها به عنوان عوامل سمی و سرطان زا برای انسان شناخته شده اند. با استخراج ترکیبات فراسودمندی مثل آنتی اکسیدان ها، از ضایعات فرآوری محصولات غذایی و به کارگیری این ترکیبات، می توان از افزایش ماندگاری و بهبود کیفیت سایر مواد غذایی بهره برد. به این ترتیب حجم ضایعات دارای ماهیت دوگانه، به لحاظ اقتصادی ارزشمند و به لحاظ زیست محیطی مخرب، کاهش می یابد و از سوی دیگر از دفع مواد فراسودمند همراه باضایعات جلوگیری می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.