مقاله ارزیابی و مقایسه اثر ضداکسایشی عصاره آبی و الکلی میوه زرشک آبی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی و مقایسه اثر ضداکسایشی عصاره آبی و الکلی میوه زرشک آبی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی و مقایسه اثر ضداکسایشی عصاره آبی و الکلی میوه زرشک آبی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی و مقایسه اثر ضداکسایشی عصاره آبی و الکلی میوه زرشک آبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی و مقایسه اثر ضداکسایشی عصاره آبی و الکلی میوه زرشک آبی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
هدف: ترکیبات ضداکسایش به عنوان عوامل خنثی کننده رادیکالهای آزاد، در صنایع بهداشتی و غذایی کاربردهای بسیاری دارند. باتوجه به اثرات جهش زایی و سرطان زایی ضداکسایش های سنتزی، به کارگیری ترکیبات طبیعی ضروری به نظر میرسد. خانواده زرشکدارای خواص ضداکسایشی بالایی هستند، اما تاکنون میوه زرشک آبی مورد بررسی قرار نگرفته است. لذا این پژوهش به بررسی خواصضداکسایشی عصاره های آبی و الکلی میوه زرشک آبی و مقایسه آن دو پرداخته است. مواد و روشها: پس از خشک شدن میوه در آون پالپ از هسته جدا شد، و به مدت ۲۴ ساعت در اتانول ۹۶ % و آب مقطر، (به ترتیب) برای استخراج عصاره الکلی و آبی قرار داده شد. سپس به کمک پمپ خلا عصاره استخراج و در فریزدرایر خشک شد. فعالیت ضداکسایشی به کمک آزمون های قدرت احیاکنندگی آهن (FRAP) و آزمون به دام اندازی رادیکال ۲و ۲دیفنیل ۱ -پیکریل هیدرازیل (DPPH) مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج FRAP به صورت میکرومول معادل آهن (II) و DPPH به صورت (IC(50 در مقایسه با گالیک اسید (GA)، آسکوربیک اسید (C) و بوتیلیتد هیدروکسیآنیزول (BHA) بیان شد، تجزیه و تحلیل داده ها به لحاظ آماری صورت گرفت. نتایج و بحث: بررسیها نشان داد بین (IC(50 عصاره ی آبی(۴۶۷۴۲) و الکلی (۳۵۷۵۴) با (IC(50 گالیکاسید ( ۸,۵۰۳ )، اسکوربیک اسید (۵۸۲۳) و (BHA (10.404 در آزمون مهار DPPH، اختلاف معنی داری وجود دارد. همچنین بین (IC(50 عصارهی الکلی با آبی اختلاف معنی داری مشاهده شد. نتایج FRAP برای ۲۰۰ppm عصاره الکلی معادل ۰,۱۹۳±۲۶۹۹۱۱ میکرو مول (Fe(II بر لیتر و برای عصاره آبی معادل ۱۰۲,۱۷۷ میکرو مول (Fe(II بر لیتر محاسبه شد. نتیجه گیری: عصاره الکلی و آبی میوه زرشک دارای اثر ضداکسایشی مناسبی بوده توصیه می شود به جای ترکیبات ضداکسایش سنتزی در صنایع غذایی استفاده گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.