مقاله بررسی آزمایشگاهی دانسیته مراکز مولد حباب در جوشش محلول الکترولیت نمک طعام


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی آزمایشگاهی دانسیته مراکز مولد حباب در جوشش محلول الکترولیت نمک طعام دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی آزمایشگاهی دانسیته مراکز مولد حباب در جوشش محلول الکترولیت نمک طعام  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی آزمایشگاهی دانسیته مراکز مولد حباب در جوشش محلول الکترولیت نمک طعام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی آزمایشگاهی دانسیته مراکز مولد حباب در جوشش محلول الکترولیت نمک طعام :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
در این پژوهش، تعداد مراکز مولد حباب بر واحد سطح به عنوان یک پارامتر کلیدی و تاثیر گذار بر ضریب انتقال حرارت، در فرایند جوشش استخری برای محلول الکترولیت نمک طعام در گستره شار حرارتی ۴۵۰۰ تا ۶۵۰۰۰ وات بر متر مربعبه صورت آزمایشگاهی مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج حاصل، افزایش تعداد مراکز هسته زایی بر واحد سطح را با افزایش شار حرارتی چه برای آب خالص و چه برای محلول نشان داده است. همچنین بر اساس داده های آزمایشگاهیکاهش محسوس این پارامتر برای محلول نسبت به آب خالص مشاهده گردیده است. یک مدل جدید با دقت بالا، بر اساس رابطه تعداد مراکز فعال هسته زایی بر واحد سطح و حداقل شعاع حفره ها ارائه گردیده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.