مقاله ارزیابی فرمول های مختلف پاستیل بادام با تکیه بر ویژگی های حسی و تکنیک پردازش تصویر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی فرمول های مختلف پاستیل بادام با تکیه بر ویژگی های حسی و تکنیک پردازش تصویر دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی فرمول های مختلف پاستیل بادام با تکیه بر ویژگی های حسی و تکنیک پردازش تصویر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی فرمول های مختلف پاستیل بادام با تکیه بر ویژگی های حسی و تکنیک پردازش تصویر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی فرمول های مختلف پاستیل بادام با تکیه بر ویژگی های حسی و تکنیک پردازش تصویر :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در این پژوهش فراورده ه ای نوین از بادام تحت عنوان پاستیل میوه ای بر پایه ی شیر بادام فرموله گردید. اثر آگار در سه سطح (۰/۵، ۰/۷۵ و ۱ درصد) و پکتین در سه سطح (صفر، ۰/۷۵، ۱ درصد) بر ویژگی های حسی و پارامترهای رنگی در قالب طرح کاملاً تصادفی مورد ارزیابی قرار گرفت. داده های حاصل از ارزیابی ویژگی های حسی و پردازش تصویر با استفاده از آنالیز واریانس چند متغیره مورد بررسی قرار گرفتند. در مرحله بعد همبستگی بین ارزیابی حسی نمونه های تولیدی و نتایج حاصل از پردازش تصویر با استفاده از ضریب همبستگی پیرسون محاسبه شد. نتایج نشان دهنده همبستگی مناسب روش ارزیابی حسی و تکنیک پردازش تصویر بود. نتایج آماری حاکی از آن است که سطوح مختلف پکتین بر شدت رنگ، کلیه پارامترهای رنگی و پذیرش کلی اثر معنی دار داشت (p<0/05). سطوح مختلف آگار و پکتین بر مطلوبیت رنگ اثر معنی داری نشان نداد (p>0/05). اثر متقابل آگار و پکتین نیز بر مطلوبیت رنگ و پارامتر رنگی *a معنی دار نبود (p>0/05). بین غلظت پکتین و شدت رنگ (r=-0/68)، بین غلظت پکتین و امتیاز رنگ مطلوب (r=0/65)، بین غلظت پکتین و پارامتر رنگی *r=-0/38)b) و غلظت پکتین پذیرش کلی (r=-0/45) همبستگی معنی داری وجود داشت. بین پارامتر رنگی *L و غلظت پکتین (r=0/69) و پارامتر رنگی *L و غلظت آگار (r=0/63) همبستگی مستقیم و مثبتی وجود داشت (p<0/01). بالاترین امتیاز پذیرش مربوط به فرمول ۷ با ۱ درصد پکتین و ۰/۵ درصد آگار بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.