مقاله تعیین فراسنجه‌های تولید گاز سیلاژ گیاه شورزیست کوشیا (Kochia scoparia) به عنوان یک ماده خوراکی جایگزین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین فراسنجه‌های تولید گاز سیلاژ گیاه شورزیست کوشیا (Kochia scoparia) به عنوان یک ماده خوراکی جایگزین دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین فراسنجه‌های تولید گاز سیلاژ گیاه شورزیست کوشیا (Kochia scoparia) به عنوان یک ماده خوراکی جایگزین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین فراسنجه‌های تولید گاز سیلاژ گیاه شورزیست کوشیا (Kochia scoparia) به عنوان یک ماده خوراکی جایگزین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین فراسنجه‌های تولید گاز سیلاژ گیاه شورزیست کوشیا (Kochia scoparia) به عنوان یک ماده خوراکی جایگزین :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
گیاه کوشیا به خاطر تحمل به شوری و سرعت رشد بالا، یک جایگزین برای بخش علوفه با کیفیت متوسط در تغذیه نشخوارکنندگان در مناطق خشک و نیمه خشک محسوب می‌شود، ولی دسترسی به آن در تمامی طول سال وجود ندارد، لذا هدف از این آزمایش بررسی امکان سیلو کردن آن، تعیین ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تخمیر آن در شکمبه بود. در این آزمایش پس از تعیین ترکیبات شیمیایی، ارزش غذایی سیلاژ کوشیا با استفاده از تکنیک تولید گاز تعیین گردید. ۲۰۰ میلی گرم از سیلاژ خشک شده کوشیا، با مایع شکمبه که از سه راس گوسفند بلوچی فیستوله شده تهیه شده بود در زمان‌های ۲، ۴، ۶، ۸، ۱۲، ۲۴، ۳۶، ۴۸، ۷۲ ، ۹۶ و ۱۲۰ ساعت انکوباسیون شد. نتایج نشان داد مقدار ماده خشک، پروتئین خام، دیواره سلولی، دیواره سلولی بدون همی سلولز ، خاکستر و چربی خام سیلاژ کوشیا به ترتیب ۲۵۸، ۸۳/۵ ، ۴۳۲، ۲۴۶، ۱۷۳ و ۱۹ گرم در کیلوگرم و مقدار pH آن نیز ۴/۲ بود. نتایج آزمون گاز نیز نشان داد که میزان بخش a+b (میزان تولید گاز از بخش محلول و نامحلول)، c (ثابت نرخ تولید گاز از بخش نا محلول)، قابلیت هضم ماده آلی و انرژی قابل متابولیسم سیلاژ کوشیا به ترتیب ۳۵/۳ میلی لیتر، ۰/۱۰۷ میلی لیتر در ساعت، ۴۷/۱ درصد و ۵/۴ مگاژول در کیلو گرم ماده خشک بود. در پایان استنتاج می گردد که گیاه کوشیا می تواند از طریق سیلو کردن نگهداری و در جیره نشخوارکنندگان استفاده گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.