مقاله پهنه بندی وضعیت فعلی بیابانزایی با استفاده از روش مدالوس (مطالعه موردی: حوزه آبخیز تروتی- گنبد کاووس)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پهنه بندی وضعیت فعلی بیابانزایی با استفاده از روش مدالوس (مطالعه موردی: حوزه آبخیز تروتی- گنبد کاووس) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پهنه بندی وضعیت فعلی بیابانزایی با استفاده از روش مدالوس (مطالعه موردی: حوزه آبخیز تروتی- گنبد کاووس)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پهنه بندی وضعیت فعلی بیابانزایی با استفاده از روش مدالوس (مطالعه موردی: حوزه آبخیز تروتی- گنبد کاووس)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پهنه بندی وضعیت فعلی بیابانزایی با استفاده از روش مدالوس (مطالعه موردی: حوزه آبخیز تروتی- گنبد کاووس) :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
بیابانزایی یکی از مهمترین مشکلات زیست محیطی در مناطق خشک و نیمه خشک استان گلستان به ویژه حوضه آبخیز تروتی می باشد. بخش وسیعی از حوضه آبخیز تروتی به علت فرسایش آبی و دخالت های نادرست انسانی، زمینه برای بیابانی شدن مساعد است. لذا ارزیابی و تهیه نقشه بیابانزایی برای برنامه ریزی صحیح و مدیریت اراضی الزامی است. در این تحقیق برای بررسی وضعیت فعلی بیابانزایی در حوضه آبخیز تروتی از روش مدالوس استفاده شد. قبل از بکارگیری مدل در منطقه ، معیارها و شاخص های آن بازنگری و با توجه به شرایط منطقه، از ۵ معیار و ۱۵ شاخص بیابانزایی جهت ارزیابی استفاده شد. معیارهای بیابانزایی شامل: فرسایش آبی، پوشش گیاهی، اقلیم، خاک و مدیریت می باشد. سپس برای هر معیار اصلی مهمترین شاخص های موثر در کیفیت آن معیار بررسی و با شیوه مدالوس وزن دهی انجام شد و با محاسبه میانگین هندسی شاخص ها و بهره گیری از نرم افزار ARCGIS(9.2)، نقشه های مربوط به وضعیت هر معیار یا لایه اصلی تهیه شد. در انتها از میانگین هندسی معیارها، نقشه وضعیت فعلی بیابانزایی حوضه آبخیز تروتی تولید گردید. نتایج نشان داد از کل منطقه مورد بررسی، ۱۱ در کلاس بسیار شدید، ۲۲ در کلاس شدید و ۶۷ در کلاس متوسط از نظر شدت بیابانزایی قرار گرفتند. معیارهای مدیریت، فرسایش آبی و پوشش گیاهی به ترتیب مهمترین عوامل تاثیر گذار در بیابانزایی حوضه آبخیز تروتی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.