مقاله تحلیل بنیادی و نموداری شرکت ایرانیت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیل بنیادی و نموداری شرکت ایرانیت دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل بنیادی و نموداری شرکت ایرانیت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل بنیادی و نموداری شرکت ایرانیت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل بنیادی و نموداری شرکت ایرانیت :

تاریخچه
شرکت ایرانیت یکی از شرکتهای حاضر در بورس می باشد که در زمینه تولید انواع اتصالات و لوله و ورق آزبست سیمانی فعالیت دارد تاسیس ایرانیت به سال ۱۳۳۵ مرتبط می باشد و پس از سالها تلاش در زمینه محصولات سیمانی در سال ۱۳۶۸ موفق به ورود در بازار بورس اوراق بهادار تهران شده است.

همچنین شرکت دارنده گواهینامه ISO 9001:2000 ، ISO 14001:1996 و گواهینامه رعایت الزامات ایمنی (OHSAS 18001:1999) می باشد.

تولیدات و فعالیت های شرکت
فعالیت های شرکت در زمینه تولید اتصالات، لوله ومتعلقات و ورق ومتعلقات می باشد. بیشترین میزان فروش محصولات شرکت به ترتیب عبارتند از ورق ومتعلقات ، لوله ومتعلقات.

اخیرا شرکت ایرانیت در مزایده خرید کارخانه سیپورکس (شرکت ساختمانی)سیمان یزد که از سوی بانک صنعت ومعدن برگزار شد شرکت کرد وبرنده شد. این کارخانه در زمینی به مساحت ۴۵۰ هکتار کنار اتوبان کرج – قزوین در مقابل سیمان آبیک احداث و با توجه به این که سال‌های متمادی است فعالیت صنعتی ندارد

احتیاج به نوسازی و بازسازی و توسعه دارد که براساس برنامه‌هایی قرار است ظرف دوسال آتی با نصب ماشین‌آلات و تجهیزات جدید و راه‌اندازی خطوط موجود زمینه احداث سالانه یک ‌هزار خانه پیش‌ساخته را فراهم آورد.

هیات مدیره شرکت در نظر دارد که در مجمع آینده، به منظور انجام برنامه‌‌های آتی توسعه مستقیم ایرانیت و توسعه غیر‌مستقیم پروژه‌‌ها از جمله سیپورکس و سیمان اشکذر، سرمایه شرکت را از ۴۵‌میلیارد و ۶۰۰میلیون ریال طی یک دوره ۵ ساله در چند مرحله به ۵ ‌برابر معادل ۲۲۸‌میلیارد ریال افزایش دهد که در صورت تصویب مجمع این مهم انجام خواهد شد. اولین مرحله افزایش سرمایه نیز از محل سود سهام سال‌ ‌مالی‌ منتهی به ۳۱ شهریور ماه ۸۴‌ تامین خواهد شد.

سهامداران شرکت

همانطور که مشاهده می شود بیشترین ترکیب سهامداری مربوط به شرکت مهرام و سرمایه گذاری ملت میباشد وسومین سهامدار سرمایه گذاری ملی ایران می باشد.

لازم به ذکر است در آذر ماه ۱۳۸۳ ، ۵۴۷۶ درصد از سهام شرکت ایرانیت توسط شرکت سرمایه گذاری توسعه صنعتی ایران واگذار و توسط شرکت های گروه تولیدی مهرام و سرمایه گذاری ملت که جزو مجموعه شرکت های آقای گنجی می باشد، خریداری شده است.
بررسی روند صورت های مالی شرکت ایرانیت
۱- نسبت نقدینگی

نسبتهای نقدینگی توانایی پرداخت بدهی های جاری را از محل داراییهای جاری می سنجد. نسبت جاری یعنی چه میزان داراییهای جاری پشتوانه بدهی های جاری می باشند.نسبت جاری شرکت ایرانیت در طی یک دوره ۶ ساله از روند خاصی پیروی نمی کند اما همواره مقدار آن بین ۱۲ تا ۱۶ بوده است.

نسبت آنی نشان دهنده این است که داراییهای جاری سهل الوصول به چه میزان پشتوانه بدهیهای شرکت میباشند. نسبت های آنی شرکت ایرانیت در این دوره ۶ ساله روند صعودی داشته وکمتر از ۱ می باشد.از طرفی به خاطر بالا رفتن موجودی کالا ومواد اولیه شرکت وپیش پرداختها، این نسبت کمتر از نسبت جاری شرکت می باشد .

۲-نسبت اهرمی

نسبت بدهی ترکیب ساختار سرمایه شرکت را نشان می دهد و بیان می کند که از کل منابعی که داراییها تهیه شده اند چه درصدی توسط سهم شرکا و چه درصدی از محل ایجاد بدهی تامین شده است. هر چه میزان استفاده از بدهی در ساختار سرمایه بیشتر باشد ریسک مالی شرکت بالا می رود چون یک هزینه ثابت بهره برای تسهیلات دریافتی باید پرداخت گردد

و شرکت الزام به پرداخت بموقع بدهیهای تجاری دارد و همین عامل باعث می شود که در صورت کاهش درصد مشخصی از سود عملیاتی شرکت از میزان مورد پیش بینی ، سود خالص با شدت بیشتری کاهش یابد و بر عکس این مسئله هم صادق است. برای شرکت ایرانیت نسبت بدهی از سال ۷۸ به بعد همواره بالاتر از ۶۷ درصد بوده است .

در طی دوره ۶ ساله با توجه به افزایش داراییها وتامین مالی بیشتر از محل بدهی ها(تسهیلات بانکی) می توان گفت ریسک شرکت افزایش داشته است.اما دیده می شود که نسبت بدهی از ۷۸ درصد در سال ۸۲ به میزان ۶۷ درصد در سال ۸۳ تقلیل یافته است.

۳- نسبت سود آوری

طی۴ ساله گذشته بازده سهامداران و بازده داراییها و سود خالص و ناخالص به فروش روند صعودی داشته است .
۴- کارایی فعالیت

طی یک دوره ۴ ساله کارایی کل دارایی ها و دارایی ثابت روند افزایشی داشته اما بر طبق نمودار فوق، کارایی دارایی های ثابت بسیار بیشتر از کل دارایی های می باشد که این نشان دهنده کارایی ضعیف دارایی های جاری است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.