مقاله فرسایش بادی و اثر باد ۱۰ متری در ایجاد طوفان های گردوغبار رخ داده در استان خوزستان: فوریه و مارس ۲۰۱۰


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فرسایش بادی و اثر باد ۱۰ متری در ایجاد طوفان های گردوغبار رخ داده در استان خوزستان: فوریه و مارس ۲۰۱۰ دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فرسایش بادی و اثر باد ۱۰ متری در ایجاد طوفان های گردوغبار رخ داده در استان خوزستان: فوریه و مارس ۲۰۱۰  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فرسایش بادی و اثر باد ۱۰ متری در ایجاد طوفان های گردوغبار رخ داده در استان خوزستان: فوریه و مارس ۲۰۱۰،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فرسایش بادی و اثر باد ۱۰ متری در ایجاد طوفان های گردوغبار رخ داده در استان خوزستان: فوریه و مارس ۲۰۱۰ :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
بیابان زایی و مسئله فرسایش بادی ابعاد جهانی داشته و در واقع مرتبط به یک منطقه خاص نمی شود. با وجودی که وسعت اراضی متأثر از فرسایش بادی در دنیا نصف اراضی تحت تأثیر فرسایش آبی بوده ولی با وجود توجه به فرسایش بادی مناطق خشک و نیمه خشک دنیا به لحاظ اهمیت آن و اثرگذاری که بر محیط زیست انسانی دارد اجتناب ناپذیر می باشد. فرسایش بادی در منلطق خشک و نیمه خشک فرآیند مهمی است که باعث تخریب اراضی و ایجاد طوفان های گرد و غبار می گردد. در اثر فرسایش خاک و افزایش سرعت باد همراه با تلاطم هوا در سطح خاک به بالا آمدن ذرات خاک و حرکت آن ها به سمت بالا می انجامد و باعث ایجاد گرد و غبار می شود. در طی سال های اخیر طوفان های گرد و غبار در خاورمیانه و به ویژه در صحاری عربستان و عراق اثرات زیان بار زیادی را برای کشورمان به همراه داشته است. یکی از نواحی که تحت تأثیر این پدیده قرار گرفته است استان خوزستان در جنوب غرب ایران است. همچنین گرد و غبار یکی از پدیده های جوی است که آثار و پیامدهای زیست محیطی نامطلوبی برجای می گذارد و به ویژه سلامت افراد را به خطر می اندازد و باعث کاهش دید افقی می شوند. در این مطالعه بااستفاده از داده های دید افقی برگرفته از اداره هواشناسی استان خوزستان دو مورد سامانه گرد و غبار رخ داده در ماههای فوریه و مارس ۲۰۱۰ با دید افقی کمتر از۱۰۰۰ متر انتخاب شده و سپس مورد بررسی قرار گرفت. نتایج بدست آمده از بررسی ها نشان می دهد که با استقرار زبانه کم فشار، تندی باد ده متری به بیش از ۶ تا ۸ متر بر ثانیه افزایش یافته و باعث می شود که ذرات گردوغبار از سطح زمین به لایه های بالاتر انتقال یابد. در روزی که در استان خوزستان گردوغبار رخ داده و دید افقی به کمتر از ۱۰۰۰ متر کاهش می یابد، زبانه پرفشار بخش های جنوب غرب ایران را در بر می گیرد که تندی باد ۱۰ متری به ۲ متر بر ثانیه کاهش می یابد و گردوغبار فرونشینی می نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.