مقاله شناسایی اندام‌های مقاوم و غیرمقاوم گیاه مرتعی جگن نسبت به تنش وارده از سوی چرای دام (برش)(مطالعه موردی: مزرعه تحقیقاتی دانشگاه گنبد کاووس)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی اندام‌های مقاوم و غیرمقاوم گیاه مرتعی جگن نسبت به تنش وارده از سوی چرای دام (برش)(مطالعه موردی: مزرعه تحقیقاتی دانشگاه گنبد کاووس) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی اندام‌های مقاوم و غیرمقاوم گیاه مرتعی جگن نسبت به تنش وارده از سوی چرای دام (برش)(مطالعه موردی: مزرعه تحقیقاتی دانشگاه گنبد کاووس)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی اندام‌های مقاوم و غیرمقاوم گیاه مرتعی جگن نسبت به تنش وارده از سوی چرای دام (برش)(مطالعه موردی: مزرعه تحقیقاتی دانشگاه گنبد کاووس)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی اندام‌های مقاوم و غیرمقاوم گیاه مرتعی جگن نسبت به تنش وارده از سوی چرای دام (برش)(مطالعه موردی: مزرعه تحقیقاتی دانشگاه گنبد کاووس) :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
بیشتر مناطق مرتعی کشور به علت مدیریت و بهره برداری نادرست در گذشته و حال با تغییر در وضعیت و گرایش پوشش گیاهی و تخریب خاک مواجه بوده که کاهش تولید علوفه و تولید اتدامی را در پی دارد. استفاده از گونه های بومی برای احیاءمناطق خشک و نیمه خشک نه تنهامی تواند منفعت اقتصادی داشته باشد، بلکه از نظر اکولوژیکی می‌تواند مورد توجه قرارگیرد. برای شناسایی گونه‌های مقاوم به چرا جهت احیاء این مناطق گونه Juncus maritimus را مورد آزمایش قرار دادیم.آزمایش به صورت تصادفی با۴ تیمار و۱۰ تکرار انجام گردید. تمام قسمت ها ی هوایی گیاه مورد مطالعه در چهار تیمار برش، برش هر هفته یک بار، هر۲ هفته یک بار، هر ۴هفته یک بار و تیمار شاهد (برش فقط در پایان آزمایش) طی برنامه ریزی منظم از ارتفاع ۶ سانتیمتری بالای سطح خاک گلدان ها قطع شدند. نتایج نشان داد که از نظر اندام هوایی(ساقه های هوایی )اختلاف معنی داری بین تیمار های برش با تیمار شاهد وجود دارد، از طرفی تعداد ساقه های هوایی در تیمار برش هر هفته یکبار نسبت به تیمار برش دو هفته یکبار و چهار هفته یکبار عدد بیشتری را به خود اختصاص داده است که نشان دهنده تآثیر مثبت برش برروی ساقه های آن می‌باشد.همچنین نتایج بررسی اندام‌های زیرزمینی نشان می‌دهد که طول کل ریزوم در این گیاه در تیمارهای قطع شده نسبت به تیمار شاهد به طور معنی داری کاهش پیدا کرده است. اما اختلاف معنی داری در تعداد کل ریزوم این گیاه بین تیمارهای مختلف مشاهده نگردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.