مقاله سنجش میزان رضایت ساکنان از کیفیت زندگی و تاثیر آن بر امنیت مناطق مرزی: مطالعه موردی بخش سیه رود شهرستان جلفا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله سنجش میزان رضایت ساکنان از کیفیت زندگی و تاثیر آن بر امنیت مناطق مرزی: مطالعه موردی بخش سیه رود شهرستان جلفا دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سنجش میزان رضایت ساکنان از کیفیت زندگی و تاثیر آن بر امنیت مناطق مرزی: مطالعه موردی بخش سیه رود شهرستان جلفا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سنجش میزان رضایت ساکنان از کیفیت زندگی و تاثیر آن بر امنیت مناطق مرزی: مطالعه موردی بخش سیه رود شهرستان جلفا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سنجش میزان رضایت ساکنان از کیفیت زندگی و تاثیر آن بر امنیت مناطق مرزی: مطالعه موردی بخش سیه رود شهرستان جلفا :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
امروزه بهبود کیفیت زندگی، هدف اصلی تمام برنامه ریزی هایی است که از سوی برنامه ریزان ودلتمردان ارائه میشود. وجود مشکلات مختلف مطالعات کیفیت زندگی را ضرورت می بخشد. اندیشمندان برنامه ریزی نیز اعتقاد دارند برنامه ریزی ها باید همسو با بهبود کیفیت زندگی باشند. از طرفی، بهبودکیفیت زندگی می تواند زمینه های دیگر توسعه مانند توسعه اجتماعی، اقتصادی و کالبدی را به همراه داشته باشد. در این راستا، مناطق روستایی و شهری از فضاهای نیازمند مطالعات مرتبط با کیفیت زندگی محسوب می شوند. بهبود کیفیت زندگی، در چند دهه اخیر یکی از اهداف اصلی افراد ،گروهها و دولتها بوده است. روش انجام این تحقیق، پیمایشی مبتنی بر استفاده از پرسشنامه است. هدف اصلی مطالعه، سنجش متغیر های مرتبط با کیفیت زندگی و میزان تأثیر آنها در امنیت منطقه مرزی بخش سیه رود شهرستان جلفا در استان آذربایجان شرقی است. به منظور تحلیل متغیرهای مورد مطالعه، بررسی وضعیت هر یک از آنها و تأثیرشان بر امنیت مناطق مرزی، از روش های آماری همبستگی، رگرسیون و آزمون های آماری پارامتریکT استفاده شده است. نتایج تحقیق نشان می دهد که وضعیت کیفیت زندگی در منطقه مورد مطالعه از دید جامعه نمونه زیاد بالا نبوده و از بین متغیرهای تحقیق، سه متغیر گذران اوقات فراغت، کیفیت محیطی و کیفیت کالبدی بر امنیت مناطق مرزی تأثیرگذار هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.