مقاله بررسی تاثیر پخت و مرسرایزینگ برظرفیت نگهداری آب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر پخت و مرسرایزینگ برظرفیت نگهداری آب دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر پخت و مرسرایزینگ برظرفیت نگهداری آب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر پخت و مرسرایزینگ برظرفیت نگهداری آب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر پخت و مرسرایزینگ برظرفیت نگهداری آب :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
امروزه هدف بشر ازتولید کالاهای با قابلیت جذب ونگهداری آب بالا بدلیل کاربرد تقاضای زیادآنها می باشد موادجاذب سلولزی بطورگسترده ای درسرتاسرجهان به واسطه زیست سازگاربودن و امتیازات پذیرفته شده اند از معایب الیاف سلولزی عدم نگهداری آب بعد از جاذب آب میب اشد دراینتحقیق هدف بررسی خاصیت نگهداری آب الیاف لینتر پنبه بعد ازمتورم شدن الیاف به کمک عملیات تکمیلی پخت و مرسرایزینگ است پارامترهای مختلف از نظر درصد سود نسبت مایع به کالا و زمان درعملیات پخت بررسی گردید نوع روش دما و زمان و غلظت سود درعملیات مرسرایزینگ ارزیابی شد علاوه برظرفیت نگهداری آب طیف FTIR نمونه ها میزان سفیدی اندازه گیری شد شرایط بهینه پخت دمای ۱۲۰درجه سانتیگراد ۲ ساعت زمان ۵۵ سسود و نسبت مایع به کالا ۱:۱۰ بود درمرسرایزینگ به روش اولتراسونیک غلظت ۱۸۰ گرم برلیتر سود دمای ۲۰ درجه سانتیگرادو ۱دقیقه زمان به عنوان بهترین شرایط درنظر گرفته شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.