مقاله تهیه منسوجی معطر و ضدمیکروب با است فاده از ریزکپسول های حاوی اسانس نعناع


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تهیه منسوجی معطر و ضدمیکروب با است فاده از ریزکپسول های حاوی اسانس نعناع دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تهیه منسوجی معطر و ضدمیکروب با است فاده از ریزکپسول های حاوی اسانس نعناع  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تهیه منسوجی معطر و ضدمیکروب با است فاده از ریزکپسول های حاوی اسانس نعناع،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تهیه منسوجی معطر و ضدمیکروب با است فاده از ریزکپسول های حاوی اسانس نعناع :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
صنعت نساجی یکی از صنایع مرتبط با بهداشت افراد در هر گروه سنی و اجتماعی محسوب می شود . استفاده از تکنیک ریزکپسول سازی، روشی جدید در کاربرد مواد ضدمیکروب روی منسوجات به حساب می آید . در این تحقیق، از میکرو ونانوکپسول های آلجیناتی حاوی اسانس نعناع استفاده گردید. عملیات تثبیت این ریزکپسولها، با استفاده از بیندر اکریلات و به کمک دستگاه میکروویو، بر روی پارچه % ۱۰۰ پنبهای انجام شد. روش طیفسنجیFT-IRبه منظور تشخیص وجود ریزکپسول هامنسوج به کار گرفته شد و از میکروگراف هایSEM استفاده گردید نا وجود ریزکپسولها، توزیع سطحی و محل اتصال آنها به الیاف ارزیابی شود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.