مقاله بهینه سازی تولید اتانول ازسورگوم شیرین توسط قارچ موکورایندیکوس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۱۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی تولید اتانول ازسورگوم شیرین توسط قارچ موکورایندیکوس دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی تولید اتانول ازسورگوم شیرین توسط قارچ موکورایندیکوس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی تولید اتانول ازسورگوم شیرین توسط قارچ موکورایندیکوس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی تولید اتانول ازسورگوم شیرین توسط قارچ موکورایندیکوس :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
این تحقیق جهت تولید اتانول از ذرات ساقه سورگوم شیرین توسط قارچ موکور/ایندیکوس به روش تخمیر جامد به منظور بررسی تاثیر عوامل مختلف ازجمله میزان رطوبت محیط تخمیر میزان تلقیح قارچ برروی تولید اتانول و مصرف قند انجام گرفت نتایج حاکی ازا ین است که قارچ موکور ایندیکوس با توجه به قابلیت داشتن مورفولوژی های متفاوت درشرایط مختلف برای تخمیر ذرات سورگوم درمحیط جامد بسیار مناسب است برای رسیدن به بیشترین میزان اتانول تولیدی میزان مناسب نرخ تلقیح و رطوبت به ترتیب ۵ گرم برلیتر و ۸۰درصد وزن آب به ازای وزن کل محیط تخمیر میباشد که درآن میزان بازده اتانول ۰/۴۸ گرم اتانول تولیدی به ازای گرم قند مصرف شده بوده که برابر ۹۴درصدمقدارتئوری میب اشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.